Σπανούλης: «Αγαπημένος μου ο Τζόρνταν, λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή οι Ρόκετς»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στη «Wall Street Journal» για τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Λούκα Ντόντσιτς, για τη θητεία του στους Χιούστον Ρόκετς και πολλά ακόμη!

Σπανούλης: «Αγαπημένος μου ο Τζόρνταν, λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή οι Ρόκετς»

Για τον αγαπημένο του παίκτη στο ΝΒΑ, τη θητεία του στους Χιούστον Ρόκετς, αλλά και τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Λούκα Ντόντσιτς, μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης σε συνέντευξή του στη «Wall Street Journal».

Αναφερόμενος στον Γιάννη και τον Ντόντσιτς, ο αρχηγός του Ολυμπιακού είπε: «Είμαι μεγάλος φαν και των δύο και πάντα τους παρακολουθώ. Μακάρι να ήμουν μια καλή έμπνευση για εκείνους. Θα είμαι πολύ πολύ πολύ πολύ τυχερός αν τους βοήθησα έστω και λίγο ή αν τους ενέπνευσα για να πάρουν κάποιες κινήσεις ή συμβουλές ώστε να γίνουν αυτοί που είναι.

Εύχομαι στον Ντόντσιτς να γίνει ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών και στον Αντετοκούνμπο να κατακτήσει σύντομα ένα πρωτάθλημα. Τα παιδιά μου είναι φαν και των δύο, μου ζητούν να τους δείχνω highlights από τους αγώνες τους. Αυτή τη στιγμή εμπνέουν πολλά παιδιά, περισσότερα απ' όσα εγώ».

Για τη θητεία του στους Χιούστον Ρόκετς επισήμανε: «Λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Αλλά εντάξει, κάποιες φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλεις. Ίσως είναι καλύτερο που γύρισα στην Ευρώπη και έκανα αυτή την καριέρα».

Για τον αγαπημένο του παίκτη στο ΝΒΑ τόνισε: «Μεγάλωσα με τον Μάικλ Τζόρνταν, οπότε αυτός ήταν ο αγαπημένος μου παίκτης».