Η Χάποελ έδωσε το «οκ» στον Κάτας: Σε μία βδομάδα στον Παναθηναϊκό- Αφήνει την Εθνική Ισραήλ

Από το Ισραήλ μεταδίδουν πως η Χάποελ Ιερουσαλήμ έδωσε την συγκατάθεσή της τελικά στον Όντετ Κάτας να ενεργοποιήσει τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό. Μένει για το παιχνίδι με την Τουρκ Τέλεκομ και μετά "πετάει" για Αθήνα.

Η Χάποελ έδωσε το «οκ» στον Κάτας: Σε μία βδομάδα στον Παναθηναϊκό- Αφήνει την Εθνική Ισραήλ

Από το Ισραήλ ξεκαθαρίζουν τα πράγματα αναφορικά με τον Όντετ Κάτας την συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό και τις όποιες αντιρρήσεις και εμπόδια ύψωσε η Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Η ομάδα του Κάτας φαίνεται πως… υποχώρησε στα «θέλω» του προπονητή της, ο οποίος νιώθει έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και να «παίξει» στο επίπεδο της Euroleague και ως προπονητής, από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Έτσι λοιπόν, όπως μεταδίδουν από το Ισραήλ, ο Κάτας θα παραμείνει προπονητής στην Χάποελ μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (13/1) για το παιχνίδι με την Τουρκ Τέλεκομ, για το Basketball Champions League και ακολούθως… θα αποχαιρετήσει.

Θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι με την νυν ομάδα του και θα έρθει στη χώρα μας για να πιάσει δουλειά στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έχει συμφωνήσει.

Με την ενεργοποίησή της βέβαια, αυτόματα θα αφήσει τη θέση του ως Ομοσπονδιακός τεχνικός στην Εθνική ομάδα του Ισραήλ.