Ολυμπιακός: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Πρίντεζης

Στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού επέστρεψε ο Γιώργος Πρίντεζης που θέτει εαυτόν στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι με την Χίμκι. Θεραπεία και χαλαρό πρόγραμμα ακολούθησε ο Οκτάβιους Έλις. Εκτός είναι ο Κώστας Παπανικολάου.

Ολυμπιακός: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Πρίντεζης

Ανήμερα των Χριστουγέννων, αλλά στον Ολυμπιακό δεν απέφυγαν να πατήσουν παρκέ! Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το πρωί προπόνηση, μια μέρα μετά το ταξίδι επιστροφής τους από την Κωνσταντινούπολη, καθώς οι υποχρεώσεις δεν «κοιτάνε» γιορτές και αργίες. Την Τρίτη (29/12) φιλοξενούνται στη Μόσχα από την Χίμκι, που σημαίνει πως μία μέρα πριν έχουν ακόμα ένα ταξίδι.

Ολυμπιακός: Ένα μήνα εκτός ο Παπανικολάου- Φυσιολογική η ακτινογραφία του Έλις (vids)

Αν και η προπόνηση των Χριστουγέννων ήταν μεταβατική και ανέλυσαν τα λάθη που έγιναν κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, εν τούτοις, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε έναν λόγο να γελάσει συγκρατημένα, καθώς είδε τον Γιώργο Πρίντεζη να επιστρέφει στο πρόγραμμα των υπολοίπων.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας, αισθάνεται καλύτερα, οι ενοχλήσεις στη μέση έχουν υποχωρήσει και είναι σε θέση να επανέλθει στο πρόγραμμα των υπολοίπων και να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι με την ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις.

Ολυμπιακός - Βαλένθια: Τραυματίστηκε ο Πρίντεζης - Εσπευσμένα στα αποδυτήρια (vid)

Αντίθετα, το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» δεν ακολουθεί ο Κώστας Παπανικολάου που θα μείνει εκτός για έναν μήνα εξαιτίας τραυματισμού στον σβέρκο του, ενώ θεραπεία αλλά και χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε και ο Οκτάβιους Έλις που είχε κτυπήσει στον αγκώνα.