Ολυμπιακός: Ένα μήνα εκτός ο Παπανικολάου- Φυσιολογική η ακτινογραφία του Έλις (vids)

Αν τα νέα από τον τραυματισμό του Οκτάβιους Έλις στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε ήταν καθησυχαστικά για τον Ολυμπιακό, το ίδιο δεν συνέβη για την περίπτωση του Κώστα Παπανικολάου.

Ολυμπιακός: Ένα μήνα εκτός ο Παπανικολάου- Φυσιολογική η ακτινογραφία του Έλις (vids)

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη, κουβαλώντας την (3η σερί) ήττα από τη Φενέρμπαχτσε αλλά και δύο προβλήματα: Τους τραυματισμούς των Κώστα Παπανικολάου και Οκτάβιους Έλις. Κι αν τα νέα είναι καλά για τον Αμερικανό, αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του Έλληνα φόργουορντ.

Ο Κώστας Παπανικολάου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στον σβέρκο του που τον ταλαιπωρούσε μέρες πριν, η οποία ανέδειξε αριστερή προβολή του Α5-Α6 δίσκου με πίεση επί του επισκληριδίου λίπους. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πως ο φόργουορντ του Ολυμπιακού χρειάζεται ξεκούραση και θεραπεία και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες.

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός 84-77: Τραυματίας και ο Παπανικολάου (vid)

Ο Παπανικολάου σε μία προσπάθεια να σηκωθεί για το ριμπάουντ, φάνηκε να τον «τραβάει» ο σβέρκος του πίσω και αμέσως τον έπιασε δείχνοντας πως τον είχε πονέσει αρκετά. Αποχώρησε μάλιστα από το παρκέ υποβασταζόμενος.

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Έλις (vid)

Όσον αφορά τώρα την περίπτωση του Οκτάβιους Έλις, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγκώνα ύστερα από κτύπημα… Η ακτινογραφία που υποβλήθηκε ήταν φυσιολογική. Θα κάνει θεραπεία και θα εκτιμάται η κατάστασή του μέρα με τη μέρα.