Eurocup: Αναβλήθηκε ο αγώνας του Προμηθέα με τη Μπουρσασπόρ

Η διοργανώτρια αρχή του EuroCup έκανε δεκτό το αίτημα της Μπουρσασπόρ για αναβολή του αγώνα με αντίπαλο τον Προμηθέα, λόγω πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις της τουρκικής ομάδας.

Eurocup: Αναβλήθηκε ο αγώνας του Προμηθέα με τη Μπουρσασπόρ

Το αίτημα της Μπουρσασπόρ προς τη διοργανώτρια αρχή του EuroCup για αναβολή του αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών έγινε αποδεκτό και την Κυριακή ανακοινώθηκε επισήμως ότι η αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου δεν θα πραγματοποιηθεί.

Το ματς επρόκειτο να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (18/11), ωστόσο, οι άνθρωποι της Μπουρσασπόρ ζήτησαν την αναβολή του εξαιτίας των πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού που δεν επέτρεπαν στην ομάδα να συμπληρώσει την οκτάδα παικτών που απαιτείται ως μίνιμουμ για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Για τον ίδιο λόγο αναβλήθηκε εκ νέου και ο αγώνας της Μπουρσασπόρ κόντρα στη Ναντέρ στη Γαλλία, που επρόκειτο να γίνει την Δευτέρα (16/11) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του Eurocup έχουν αναβληθεί επίσης οι αγώνες Βίρτους Μπολόνια-Ανδόρα (Γ΄ Ομιλος) και Μπουργκ αν Μπρες-Βενέτσια (Α΄ Ομιλος), λόγω κρουσμάτων Covid-19 στις δύο φιλοξενούμενες ομάδες.