Ολυμπιακός: Τρομερό βίντεο της BWIN με... «μήνυμα» και Κώστα Σλούκα (vid)

Ο μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η BWIN, δημιούργησε ένα διαφορετικό βίντεο, το οποίο εμπεριέχει «μήνυμα» για τους "παίκτες" και πρωταγωνιστεί ο Κώστας Σλούκας. 

Ολυμπιακός: Τρομερό βίντεο της BWIN με... «μήνυμα» και Κώστα Σλούκα (vid)

H BWIN, ο μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός, απ΄ότι θα θυμάστε από πέρσι, δημιουργεί υπέροχα βίντεο. Το περσινό ήταν το «πόσο ζυγίζει αυτή η φανέλα;», με τα γυρίσματα να έχουν γίνει στις γειτονιές του Πειραιά. Φέτος, δημιούργησε ένα διαφορετικό βίντεο, το οποίο εμπεριέχει «μήνυμα». Σημαντικό και προστασίας του «πελάτη».

Η στοιχηματική εταιρεία προτρέπει τους «παίκτες» της να μην παίζουν ανεξέλεγκτα, αλλά συνετά ώστε να διασκεδάζουν. Το παρομοιάζει μάλιστα σαν να πάει ένας παίκτης να σουτάρει το κρίσιμο σουτ με μπάλα… του μπόουλινγκ. Πρωταγωνιστής και πρεσβευτής είναι ο Κώστας Σλούκας.

Θυμίζουμε, πως η BWIN, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες ελέω κορονοϊού δεν έκανε καμία μείωση στον Ολυμπιακό τηρώντας το συμβόλαιό της στο ακέραιο, με τους «ερυθρόλευκους» να συνεχίζουν να έχουν την πιο ακριβή φανέλα στην Ευρώπη, καθώς ο χορηγός μπροστά στοιχίζει 2 εκ. ευρώ το χρόνο. Όσο το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα περίπου.

Ολυμπιακός: Η πιο ακριβή φανέλα στην Ευρώπη!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Ο μεγάλος χορηγός της ομάδας μας, η bwin και ο Κώστας Σλούκας έστειλαν μέσω διαφημιστικού σποτ το δικό τους μήνυμα: «Παίζοντας παράλογα δεν κέρδισε πότε κανείς και στη bwin η διασκέδαση βαδίζει πλάι-πλάι με την υπευθυνότητα. Αυτό μας κάνει… φανατικά υπερήφανους!».

Στο πλαίσιο της στρατηγικής κοινωνικής υπευθυνότητας που υλοποιεί περήφανα τα τελευταία χρόνια, η bwin επέλεξε ως πρεσβευτής του συγκεκριμένου προγράμματος τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Ο αθλητισμός είναι χαρά και διασκέδαση, αρκεί σύμβουλός μας να είναι πάντα η λογική. Έχω μάθει μέσα από το μπάσκετ να λειτουργώ για το καλό του συνόλου και να μην παρασύρομαι από τον ενθουσιασμό μου. Μια βεβιασμένη και εκτός λογικής προσπάθεια, μπορεί να κοστίσει όχι μόνο σε εμένα, αλλά και στην ομάδα μου τον στόχο της. Ως ambassador της bwin αναφορικά με την Κοινωνική Ευθύνη θέλω να περάσω το εξής μήνυμα: ‘Παίζουμε, διασκεδάζουμε, κερδίζουμε, χάνουμε, αλλά πάντα με σεβασμό και ασφάλεια’. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μεγάλη χορηγό εταιρία του Ολυμπιακού για την τιμή που μου κάνει-

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Νίκος Λεπενιώτης, τόνισε από την πλευρά του με τη σειρά του: «Μία από τις βασικές αρχές και αξίες του Αθλητισμού είναι και η κοινωνική υπευθυνότητα σε όλες τις εκφράσεις της στην καθημερινότητα μας. Ο Μεγάλος μας Χορηγός, η bwin, αποτελεί για εμάς ένα εξαιρετικά σημαντικό συνεργάτη και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την υπεύθυνη και σοβαρή στάση της αναφορικά με το υπεύθυνο παιχνίδι. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στηρίζει κάθε ενέργεια που συμβάλει στην υπεύθυνη ενημέρωση και η συμμετοχή του Κώστα στην ενέργεια αυτή, έχει σκοπό την ενδυνάμωση του μηνύματος. Θα είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια της bwin στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και θα εργαστούμε από κοινού με την συμμετοχή των παικτών, των προπονητών και του οργανισμού μας, ώστε να συμβάλλουμε δυναμικά στην επίτευξη των σκοπών του προγράμματος! ».

Θυμηθείτε το περσινό βίντεο της BWIN για τον Ολυμπιακό!