Ολυμπιακός: Η πιο ακριβή φανέλα στην Ευρώπη!

Την ώρα που στον ΕΣΑΚΕ η EKO μείωσε 70% τη συμφωνία, στον Παναθηναϊκό ο ΟΠΑΠ κατά 50%, Ολυμπιακός και BWIN συνεχίζουν κανονικά στο 100% τη συμφωνία τους * Καμία μείωση, δείγμα του πρεστίζ και της δύναμης του ονόματος της ομάδας!

Ολυμπιακός: Η πιο ακριβή φανέλα στην Ευρώπη!

Και τι δεν είχε ακούσει ο Ολυμπιακός και οι Αγγελόπουλοι για την απόφαση να αποσύρουν την ομάδα και να αγωνιστεί υπό τη μορφή αναπτυξιακής στην Α2 κατηγορία... Μιλάμε για λοιδορία, για ειρωνεία, για το πόσο κακό έκαναν στην ομάδα και το πρεστίζ της κ.τ.λ. Τα θυμάστε όλοι...

Στήθηκε ολόκληρος μηχανισμός προκειμένου να πείσουν πως ο Ολυμπιακός μόνο θα χάσει και με το περιβόητο «13-1» και τον ηγετικό ρόλο που θα έπαιζε ο Παναθηναϊκός στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ο ΕΣΑΚΕ θα γνώριζε χορηγική ανάπτυξη και θα πορευόταν στον δρόμο της προόδου και της εξέλιξης. Μίλησαν μάλιστα και για το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών για να στηρίξουν τα «επιχειρήματά» τους, αλλά για ακόμη μία φορά τα γεγονότα «έδειξαν» το αντίθετο.

Γιατί ο μόνος που δεν έχασε τελικά ήταν ο Ολυμπιακός. Η ομάδα της… Α2, που λοιδορούσαν και χλεύαζαν. Μόνο που ο Ολυμπιακός, όπως φαίνεται στην πράξη, έχει κρατήσει το πρεστίζ του αλώβητο, έχει την πλήρη και αμέριστη εμπιστοσύνη των συνεργατών του και βαδίζει τον δρόμο του, με σταθερή ανοδική πορεία, σε αντίθεση με όλο το υπόλοιπο ελληνικό μπάσκετ. Δεν είναι υπερβολή…

Μειώσεις σε ΕΣΑΚΕ και Παναθηναϊκό

Πάμε να μιλήσουμε με δεδομένα και πληροφορίες… Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι ο μέχρι πρότινος βασικός χορηγός της, η ΕΚΟ, πρότεινε μείωση της χορηγίας ύψους 70% και έτσι πέρασε σε δευτερεύοντα χορηγό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασικός χορηγός του Παναθηναϊκού, ο ΟΠΑΠ, που έχει μπει και στο όνομα της ομάδας, όχι μόνο στη φανέλα, έχει κάνει μείωση ύψους 50%. Τα μισά θα δώσει, επηρεασμένος προφανώς από την πανδημία του κορονοϊού.

Η πιο ακριβή φανέλα στην Ευρώπη

Στον Ολυμπιακό, την ίδια ώρα, ο βασικός χορηγός, η BWIN, συνεχίζει τη συνεργασία ως έχει και τηρεί τη συμφωνία στο 100%. Καμία μείωση δεν έγινε και οι δύο πλευρές συνεχίζουν την συνεργασία που ξεκίνησαν πέρσι, η οποία έχει κάνει τη φανέλα του Ολυμπιακού την πιο ακριβή στην Ευρώπη. Ο χορηγός μπροστά στη φανέλα που υπάρχει έχει αξία 2 εκατ. ευρώ.

Το… συμβόλαιο του Σλούκα

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να λαμβάνει αυτά τα χρήματα στο ακέραιο. Ένα πολύ καλό ποσόν, ιδίως για τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί πλέον με τον κορονοϊό, το οποίο μπορεί να μεταφραστεί και ως το… συμβόλαιο του Σλούκα. Για σκεφτείτε το λίγο. Ελάχιστα κάτω από τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως είναι το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Έλληνας γκαρντ με τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν να λαμβάνουν χωρίς καμία μείωση τα συμφωνηθέντα από την BWIN και έχουν την ευχέρεια μέσα από αυτή τη συνεργασία να πληρώνουν το συμβόλαιο ενός εκ των κορυφαίων γκαρντ της Ευρώπης και μιας εκ των καλύτερων μεταγραφών αυτού του καλοκαιριού.

Οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους και συνεχίζουν ως έχουν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανάλογα έχουν κινηθεί και οι υπόλοιποι χορηγοί του Ολυμπιακού και μάλιστα η FMS και η Τράπεζα Πειραιώς θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Είναι καλά τα μεγάλα λόγια λοιπόν, το «13-1» και τα σχόλια για τον Ολυμπιακό της… Α2, που έκανε κακό στον «εαυτό του» τη στιγμή που η Α1 θα μεγαλουργούσε και θα έκανε βήματα μπροστά, αλλά στην πράξη τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Ο Ολυμπιακός παραμένει μαγαζί-γωνία, το πρεστίζ του είναι αλώβητο, σε αντίθεση με όσα υποστήριζαν και πάλευαν να πείσουν και συνεχίζει αυτό που ξεκίνησε… μέχρι τέλους! Χαμένος μόνο αυτός δεν έχει βγει και πλέον το έχουν καταλάβει και οι πιο αδαείς.