Ολυμπιακός: Ελαφρύ διάστρεμμα ο Χαραλαμπόπουλος - Αμφίβολος με Ηρακλή

Η επανεκτίμηση που έγινε για τον τραυματισμό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου έδειξε ελαφρύ διάστρεμμα. Πιθανότερο να μείνει εκτός από το φιλικό με τον Ηρακλή στο ΣΕΦ.  

Ολυμπιακός: Ελαφρύ διάστρεμμα ο Χαραλαμπόπουλος - Αμφίβολος με Ηρακλή

Από ένα ελαφρύ διάστρεμμα ταλαιπωρείται ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, όπως έδειξε η επανεκτίμηση που έκαναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού! Ο νεαρός φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» γύρισε το πόδι του στην προπόνηση της Παρασκευής (4/09) ωστόσο δεν είναι κάτι σοβαρό.

Το αν θα αγωνιστεί στο φιλικό της Δευτέρας (7/09) με τον Ηρακλή στο ΣΕΦ, θα φανεί από το τι θα κάνει στην προπόνηση της Κυριακής (6/09), αν και το πιθανότερο είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας να τον προφυλάξει και να μην πιεστεί, για να είναι 100% εντάξει για την Ισπανία και τα φιλικά που ακολουθούν εκεί, με Βαλένθια στις 12/09 και στη συνέχεια στο τουρνουά που θα γίνει υπό την αιγίδα της Euroleague, με τη Βαλένθια, τη Μπάγερν και τη Βιλερμπάν.

Το θετικό της όλης υπόθεσης είναι πως ο Χαραλαμπόπουλος τραυματίστηκε στο δεξί του πόδι, ενώ χειρουργήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο αριστερό. Δεν έχει κτυπήσει δηλαδή στο ίδιο πόδι.

Από κει και πέρα, το πρόγραμμα του Σαββάτου (5/09) περιελάμβανε διπλή προπόνηση. Το πρωί στο ΣΕΦ όπου είχαν μπάσκετ και το απόγευμα γυμναστήριο για βάρη.