Η αντίδραση Βασιλειάδη στην επιστολή των Αγγελόπουλων

Αντίδραση δίχως νόημα από την κυβέρνηση στην επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο Γιώργος Βασιλειάδης ζήτησε από τους προέδρους της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ να προβούν σε ενέργειες για την ηρεμία των τελικών!

Η αντίδραση Βασιλειάδη στην επιστολή των Αγγελόπουλων

Τις τελευταίες ημέρες, τόσο η κυβέρνηση, όσο και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αδιαφορούν για τις σημαντικές εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ. Οι ανομίες της ΕΟΚ και τα σκάνδαλα στον ΕΣΑΚΕ δεν έχουν... αγγίξει το κράτος, λες και όλα αυτά συμβαίνουν σε άλλη χώρα.

Στο ποδόσφαιρο έγινε "παγκόσμιος πόλεμος", η κυβέρνηση ασχολήθηκε έντονα, αλλά στο μπάσκετ... πέρα βρέχει. Για αυτόν τον λόγο, οι αγανακτισμένοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, έστειλαν επιστολή στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ζητώντας να παρέμβει. Η απάντηση ήρθε δια στόματος Γιώργου Βασιλειάδη, με μία αντίδραση δίχως νόημα, δείχνοντας αδιαφορία...

Αναλυτικά:

"Αξιότιμοι κύριοι,

Σας διαβιβάζεται η από 31.5.2018 επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία μεταξύ άλλων καταγγέλλει παράνομο αποκλεισμό διεθνών διαιτητών και μη συμμόρφωση της Ομοσπονδίας σε απόφαση του Α.Σ.Ε.Α.Δ. και παρακαλώ όπως υποβάλλετε άμεσα τις απόψεις σας επί των διαλαμβανομένων στη συνημμένη επιστολή. Σας καλώ να προβείτε σε άμεσες ενέργειες εφόσον χρειάζεται για να διασφαλιστεί η ηρεμία στο άθλημα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης".

Με την επιστολή αυτή, ουσιαστικά, ο υφυπουργός Αθλητισμού ζητά από τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο και τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, να καταθέσουν τις απόψεις τους και να προχωρήσουν σε ενέργειες, ώστε να διασφαλιστεί η ηρεμία ενόψει των τελικών....