Το μήνυμα του Παπανικολάου για τον κορονοϊό: «Το άγχος μου ήταν για την οικογένειά μου» (vid)

Ο Κώστας Παπανικολάου με βίντεο που «ανέβασε» ενημέρωσε τον κόσμο για τον κορονοϊό και επέστησε σε όλους την προσοχή.

Το μήνυμα του Παπανικολάου για τον κορονοϊό: «Το άγχος μου ήταν για την οικογένειά μου» (vid)

Με ένα τρίλεπτο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Κώστας Παπανικολάου ενημέρωσε τον κόσμο για τον κορονοϊό! Εξήγησε πώς το κατάλαβε και πώς πέρασε την αρρώστια στην καραντίνα, ενώ επέστησε πολλάκις την προσοχή σε όλους να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα, όχι μόνο για τους εαυτούς τους, αλλά και τους γύρω τους.

Παπανικολάου: Αρνητικά τα νέα τεστ για κορονοϊό - Ξεκινάει ατομικό πρόγραμμα

Ο Παπανικολάου όπως τόνισε, όταν βγήκε θετικός, το μεγαλύτερο άγχος του ήταν για την οικογένειά του, καθώς είχε έρθει σε επαφή μαζί τους.

Τέλος, ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν και τον ενθάρρυναν με τα μηνύματα τους.

Θετικός στον κορονοϊό ο Κώστας Παπανικολάου

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού με σχετικό video στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ενημέρωσε:

«Η περιπέτεια αυτή με τον κορονοϊό τελείωσε και… επίσημα. Βγήκα αρνητικός σε δύο τεστ και έχω την άδεια και από τον παθολόγο και από τους γιατρούς της ομάδας να επιστρέψω στην καθημερινότητά μου. Επειδή με ρωτάτε πολλοί πώς το πέρασα, όπως κάθε ιός, ξεκίνησε με αδιαθεσία και κάποιους πονοκεφάλους και όλο αυτό με έβαλε σε σκέψεις ότι κάτι συμβαίνει. Έτσι πήρα την πρωτοβουλία να επικοινωνήσω με τον γιατρό της ομάδας και να επισκεφτώ το νοσοκομείο για να κάνω το απαραίτητο τεστ. Αυτό βγήκε θετικό.

Ακολούθησα τις οδηγίες των ειδικών από κει και πέρα, έμεινα στο σπίτι μου, κλεισμένος σε καραντίνα, όλο το χρονικό διάστημα που έπρεπε. Ακολούθησαν κάποια τεστ που βγήκαν θετικά, μέχρι να φτάσουμε στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας όπου έβγαλα το πρώτο μου αρνητικό τεστ. Ακολούθησε μετά από λίγες μέρες άλλο ένα το οποίο βγήκε και αυτό αρνητικό, και έχω πλέον το ελεύθερο να επιστρέψω στην καθημερινότητά μου και να μπω στους ρυθμούς και της ζωής μου αλλά και τους αγωνιστικούς που περιμένω πώς και πώς.

Τα συμπτώματά μου ήταν πολύ ήπια και μόνο στην αρχή, πέρασα τελείως ασυμπτωματικά και δεν υπήρχε Δόξα τω Θεό το παραμικρό πρόβλημα, αλλά αυτό που θα ήθελα να πω και να επιστήσω την προσοχή, είναι πως μπορεί να ακούτε εμένα ή κάποιον άλλο που το περνάει ασυμπτωματικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δε μπορεί να γίνει επικίνδυνο και σοβαρό για κάποιους άλλους οργανισμούς.

Θα ήθελα να προσέχετε για τους εαυτούς σας και για τους γύρω σας και να λαμβάνετε τα απαραίτητα μέτρα. Για όλους τους ανθρώπους σας. Κι εγώ με το που το έμαθα το μεγαλύτερο άγχος μου ήταν η οικογένειά μου γιατί είχα έρθει σε επαφή μαζί τους. Μέχρι να τελειώσει αυτή η περιπέτεια που περικλείει τον πλανήτη μας πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή τη νέα πραγματικότητα. Μείνετε ασφαλείς, όχι μόνο για τους δικούς σας αγαπημένους αλλά και για των άλλων».

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΡΕΞΙΜΟ

Ο Κώστας Παπανικολάου ξεκίνησε τρέξιμο ώστε να μπαίνει σιγά σιγά σε αγωνιστικό ρυθμό, μετά την απραξία των δύο εβδομάδων που ήταν σε απομόνωση σπίτι του. Πήγε στο ανοιχτό γήπεδο της Βουλιαγμένης για τρέξιμο και ατομικό, ώστε να ετοιμάζεται σιγά-σιγά να μπει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.