Παπανικολάου: Αρνητικά τα νέα τεστ για κορονοϊό - Ξεκινάει ατομικό πρόγραμμα

Ο Κώστας Παπανικολάου βγήκε αρνητικός στα τελευταία τεστ για τον κορονοϊό που υποβλήθηκε, ανάρρωσε και ξεκινάει ατομικές προπονήσεις. Μετά τις ιατρικές εξετάσεις θα καθοριστεί πότε θα μπει με την υπόλοιπη ομάδα.

Παπανικολάου: Αρνητικά τα νέα τεστ για κορονοϊό - Ξεκινάει ατομικό πρόγραμμα

Τέλος καλό, όλα καλά με την περιπέτεια υγείας του Κώστα Παπανικολάου με τον κορονοϊό. Ο Έλληνας φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» έχοντας μείνει σε καραντίνα για 14 μέρες και ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα ξεπέρασε τον ιό και μάλιστα στα δύο τελευταία τεστ που υποβλήθηκε –μεταξύ 48 ωρών- βγήκε αρνητικός.

Θετικός στον κορονοϊό ο Κώστας Παπανικολάου

Ο ίδιος νιώθει καλά, άλλωστε ήταν ασυμπτωματικός όλο αυτό το διάστημα και θα μπει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, καθώς ήταν ο μόνος που απουσίαζε.

Ο Παπανικολάου, επιστρέφοντας από τη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, ένιωθε μία ελαφριά κόπωση η οποία τον έβαλε σε σκέψεις και άμεσα ενημέρωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ζητώντας να υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό, το οποίο βγήκε θετικό.

Ολυμπιακός: Η «επίσημη πρώτη» στο ΣΕΦ με χαμόγελα πίσω από τις... μάσκες (pics)

Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα του Έλληνα φόργουορντ έσωσε την κατάσταση καθώς την επομένη θα πήγαινε για προπόνηση στο ΣΕΦ και ως εκ τούτου θα είναι συνάντηση με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Η επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

Ο Κώστας Παπανικολάου υποβλήθηκε -με διαφορά κάποιων ημερών- σε δύο τεστ για Covid19 και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει το Σάββατο (22/08) ατομικό πρόγραμμα και τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις πριν την έναρξη της σεζόν (όπως έγινε με όλους τους παίκτες των «ερυθρολεύκων»).

Από τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων εξετάσεων θα καθοριστεί το πότε θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας.