Ολυμπιακός: Η πρόκληση των Λαρεντζάκη και Κόνιαρη!

Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Αντώνης Κόνιαρης με τη σκληρή δουλειά τους θέλουν να διεκδικήσουν χώρο και χρόνο στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Η πρόκληση των Λαρεντζάκη και Κόνιαρη!

Δεν θέλει ούτε πίεση ούτε άγχος ούτε τίποτα... Δουλειά θέλει! Η φετινή σεζόν, από την προετοιμασία της ακόμα, είναι μία πρόκληση τόσο για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη όσο και τον Αντώνη Κόνιαρη, ειδικά από τη στιγμή που αποφασίστηκε από κοινού ο Χανιώτης γκαρντ να μην πάει δανεικός σε κάποια ομάδα που θα παίζει και Ευρώπη (Περιστέρι, Άρης, Ηρακλής, ΑΕΚ είχαν δείξει ενδιαφέρον) και να μείνει στην ομάδα κανονικά.

Έχουν μαζευτεί γκαρντ στο «1» και στο «2», σαφέστατα όλοι χρειάζονται, αλλά οι δύο Έλληνες θα πρέπει να παλέψουν με τη δουλειά τους για να κερδίσουν τον χρόνο και τον ρόλο τους. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι δίκαιος. Θα τους ανταμείψει. Αν δει πράγματα, φυσικά και θα τους ανταμείψει.

Ο Κόνιαρης έχει πάρει από πέρσι το βάπτισμα του πυρός, ιδίως με τον Κεμζούρα. Είχε και καλές στιγμές με έναν πιο αμυντικό ρόλο και μπροστά όταν σταμάτησε να διστάζει και να παίρνει και σουτ, είχε -όπως όλοι- και κακές, αλλά μέσα από αυτήν τη διαδικασία θα μάθει. Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα κάπου στη συνέχεια χάθηκε, σαν να μαγκώθηκε και ξεκίνησε να μένει πιο πίσω σε χρόνο, αλλά φυσικά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Στο χέρι του είναι να διεκδικήσει πράγματα, τον χώρο του και τον χρόνο του.

Ο Λαρεντζάκης από την άλλη προ ενός έτους ακόμα είχε νιώσει πως είχε έρθει η ώρα να κάνει το βήμα παραπάνω και να παλέψει στην Ευρωλίγκα. Είχε τραβήξει το ενδιαφέρον της Βαλένθια, η ΑΕΚ δεν τον άφηνε και είχε κάποια θέματα με το συμβόλαιό του και τελικά έμεινε πίσω χρονικά και πήγε στο ισπανικό πρωτάθλημα και τη Μούρθια.

Ο Ολυμπιακός λίγο μετά συμφώνησε μαζί του και πλέον ο Λαρεντζάκης έχει την ευκαιρία του, την πρόκληση να αποδείξει πως μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο, να δώσει πράγματα και να διεκδικήσει αυτά που του αξίζουν.

Αμφότεροι έχουν ταλέντο και στοιχεία που κάνουν στον προπονητή. Γι’ αυτό άλλωστε και τους έχει στο ρόστερ του. Στο χέρι τους είναι με σκληρή δουλειά να ανταποκριθούν και να κερδίσουν πράγματα.