Στους φιναλίστ του WNBA, Κονέκτικατ Σαν η Τζάκι Γέμελος (pics)

Στο training camp των Connecticut Sun θα λάβει μέρος η Τζάκι Γέμελος, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα του WNBA.

Στους φιναλίστ του WNBA, Κονέκτικατ Σαν η Τζάκι Γέμελος (pics)

Στο training camp των Connecticut Sun θα λάβει μέρος η Τζάκι Γέμελος, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα του WNBA. Αν πείσει θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και θα επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στο πλανήτη.

«Η Τζάκι παίζει το καλύτερο μπάσκετ της επαγγελματικής της καριέρας. Την καθορίζει μία επιμονή και σίγουρα θα φέρει σκληράδα και ευελιξία στην ομάδα μας», αναφέρει σχετικά το Κονέκτικατ το οποίο την σεζόν που ολοκληρώθηκε στο WNBA έφτασε μέχρι τους τελικούς της λίγκας αλλά έχασε το πρωτάθλημα από τους Ουάσινγκτον Μίστικς της εκπληκτικής Έλενα Ντέλε Ντον και της εξαιρετικής Έμα Μίσεμαν.

Το Κονέκτικατ που είχε 6-7 εκπληκτικές παίκτριες αλλά καθόλου βάθος πάγκου, απέκτησε την Μπριάν Τζένουαρι αλλά αντάλλαξε την Κόρτνεϊ Ουίλιαμς στην Ατλάντα, πήρε την Ντιάνα Μπόνερ από το Φοίνιξ σε μία έξοχη μεταγραφή, ενώ ανανέωσαν οι Μπρία Χολμς και η Ζάκλιν Τζόουνς.

Αναμφισβήτητα είναι ομάδα που θα διεκδικήσει και πάλι το πρωτάθλημα και η Τζάκι Γέμελος μπορεί να είναι μία αξιόπιστη και αξιόλογη λύση προερχόμενη από τον πάγκο.

Η Τζάκι, που έχει παίξει το 2015 στους Σικάγο Σκάι και πέρσι, πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό, στους Λας Βέγκας Έισις που και αυτοί πλέον είναι στα φαβορί για τον τίτλο, έγραψε στο twitter της για τη συμφωνία: ¨Μην φοβάσαι να δοκιμάσεις κάτι, αν αποτύχει, μπορείς να δοκιμάσεις ξανά και ξανά μέχρι να πετύχεις. Σε ευχαριστώ Κονέκτικατ".