Γ. Παντελάκης: "Οι παίκτριές μου έκαναν τη δουλειά τους"

Το εγκώμιο των παικτριών του Ολυμπιακού, έπλεξε ο Γιώργος Παντελάκης, μετά την κατάκτηση του 4ου συνεχόμενου Κυπέλλου Ελλάδας, αυτή τη φορά σε βάρος της Νίκης Λευκάδας.

Γ. Παντελάκης: "Οι παίκτριές μου έκαναν τη δουλειά τους"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος, χαρούμενος και ικανοποιημένος για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που κατακτά την κούπα. Τα τρία προηγούμενα χρόνια το έχω ζήσει το συναίσθημα σαν βοηθός. Φέτος ήταν ένα διαφορετικό συναίσθημα. Η ευθύνη δεν ήταν η ίδια. Όταν είσαι πρώτος προπονητής και πέφτει όλο το βάρος πάνω σου πρέπει να λειτουργήσεις και διαφορετικά» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Είμαι περισσότερο χαρούμενος όμως για τις παίκτριες, για την εικόνα που παρουσίασαν στη διοργάνωση και φυσικά για τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε και για τον πρόεδρο μας που ήταν εδώ κοντά μας.

Η Νίκη Λευκάδας ήταν μια ομάδα που έχει πάρα πολύ δυνατό ροστερ, διαθέτει πολύ καλό προπονητή και συμμετείχε φέτος στην Ευρώπη. Έχει παίξει δυνατά παιχνίδια. Είχαμε την τύχη να την κερδίσουμε δυο φορές στο πρωτάθλημα. Το κύπελλο είναι διαφορετική διοργάνωση και αν δεν παρουσιαζόμασταν σοβαροί ξέραμε ότι θα χάναμε το τρόπαιο.

Οι παίκτριες μου το έχουν ζήσει πολλές φορές. Το ξέρουν οι ίδιες, το ξέρω εγώ και φυσικά μπήκαν στο παρκέ και έκαναν την δουλειά τους με σοβαρότητα».