Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η ΚΕΔ αποφάσισε επανάληψη του 1ου τελικού!

Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό: Το Δευτεροβάθμιο Όργανο της ΚΕΔ απέρριψε την έφεση του Ολυμπιακού και ο πρώτος τελικός με τον Παναθηναϊκό επαναλαμβάνεται (!) από την αρχή.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η ΚΕΔ αποφάσισε επανάληψη του 1ου τελικού!

Το Δευτεροβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΚΕΔ απέρριψε κατά πλειοψηφία την έφεση του Ολυμπιακού κατά της πρωτόδικης απόφασης για το καλάθι της Τσάστιτι Ριντ στον πρώτο τελικό της Α1 γυναικών. Ως αποτέλεσμα, το παιχνίδι των δύο «αιωνίων» θα επαναληφθεί από την αρχή με νέα διαιτητική τριάδα!

Η ομάδα του Πειραιά προσέφυγε στην αρμόδια αρχή με όλα τα απαραίτητα στοιχεία, όπως το φύλλο αγώνα, φωτογραφίες και βίντεο κατά της πρωτόδικης απόφασης του μέλους της ΚΕΔ, Κώστα Κορομηλά, ο οποίος αιτιολόγησε το σκεπτικό της απόφασης.

Την Τρίτη (18/5), με καθυστέρηση μίας ημέρας, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας συνεδρίασε σε δεύτερο βαθμό για την οριστική τύχη του πρώτου τελικού. Τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής, δηλαδή οι Συμεωνίδης, Ταβουλαρέας, Ζαβλανός και Μητσόπουλος αποφάσισαν πλειοψηφικά να επαναληφθεί η αναμέτρηση και όχι να συνεχιστεί από την παράταση!