Το υπόμνημα της έφεσης του Ολυμπιακού κατά της απόφασης της ΚΕΔ (pic, vid)

Το περιεχόμενο του υπομνήματος της έφεσης που κατάθεσε ο Ολυμπιακός προς την ΚΕΔ, κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού οργάνου της που δικαίωσε τον Παναθηναϊκό για τον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών.

Το υπόμνημα της έφεσης του Ολυμπιακού κατά της απόφασης της ΚΕΔ (pic, vid)

Το περιεχόμενο του υπομνήματος της έφεσης που κατέθεσε ο Ολυμπιακός κατά της απόφασης της ΚΕΔ που δικαίωσε τον Παναθηναϊκό για το φινάλε του πρώτου τελικού της Α1 Γυναικών, αποδεικνύει το δίκαιο της «ερυθρόλευκης» πλευράς στην υπόθεση.

Στο υπόμνημα προς το Δευτεροβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΚΕΔ κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού οργάνου της, αναφέρεται ότι το Φύλλο Αγώνα παράγει πλήρη αποδεικτική ισχύ και στο οποίο αναγράφεται ρητά ότι η απόφαση των διαιτητών πάρθηκε πριν δουν το βίντεο.

Ενώ στην ένσταση του Παναθηναϊκού αναφέρεται ως αυθαίρετο συμπέρασμα ότι οι διαιτητές στην αρχή θεώρησαν εμπρόθεσμο το καλάθι και στη συνέχεια πήγαν να δουν το βίντεο αλλάζοντας την απόφασή τους.

Η ουσία είναι ότι απόφαση των διαιτητών είχε παρθεί προγενέστερα, δηλαδή πριν τη χρήση του βίντεο και ο Κορομηλάς προχώρησε σε νομική υπέρβαση για να κάνει δεκτή την ένσταση του Παναθηναϊκού.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τη φάση του τελευταίου καλαθιού: