Λορένθο: «Χάνω πολύ χρόνο σε σχέση με τον Μάρκεθ»

Τη δυσαρέσκεια του για τους χρόνους που σημειώνει σε σχέση με τον Μαρκ Μάρκεθ εξέφρασε ο Χόρχε Λορένθο. 

Λορένθο: «Χάνω πολύ χρόνο σε σχέση με τον Μάρκεθ»

Στο Γκραν Πρι της Ισπανίας ο Χόρχε Λορένθο δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη δεκάδα καθώς τερμάτισε δωδέκατος. Από την άλλη ο έτερος αναβάτης της Honda, Μαρκ Μάρκεθ πανηγύρισε τη νίκη συνεχίζοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Τύπο ο Λορένθο αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα του αγώνα αλλά και γιατί υστερεί σε σχέση με τον παγκόσμιο πρωταθλητή.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Στο παρελθόν τα έχουμε πάει καλά εδώ, αλλά τώρα πρέπει να δούμε πως θα πάει το Σ/Κ. Στο τεστ της Δευτέρας, το σημαντικό ήταν ότι μου δόθηκε περισσότερος χρόνος στη μοτοσυκλέτα».

Για τα φρένα και να βελτιώσει τη στάση του με την Honda είπε:

«Η μοτοσυκλέτα μεταφέρει πολύ φορτίο στο μπροστινό μέρος και μου είναι πολύ δύσκολο να έχω ενέργεια στα χέρια κι αυτό δεν μου δίνει καλή αίσθηση στην είσοδο.

Χάνω πολύ χρόνο, σε σύγκριση με τον Καλ ή τον Τακαάκι και φυσικά με τον Μαρκ. Μέχρι να το βελτιώσουμε αυτό, δεν θα είμαι γρήγορος.

Φυσικά μπορώ να βελτιώσω λίγο το στυλ μου, αλλά είναι η μοτοσυκλέτα που πρέπει να μου δώσει περισσότερα, σε ό,τι αφορά στην εργονομία, ώστε να μην κουράζομαι στα φρένα».