Ducati: Στο Moto GP έως το 2026

Με ανακοίνωση της η Ducati γνωστοποίησε την ανανέωση του συμβολαίου της με τη διοργανώτρια αρχή του Moto GP έως το 2026.

Ducati: Στο Moto GP έως το 2026

Μετά την ΚΤΜ ήρθε η σειρά της Ducati να ανανεώσει τη συνεργασία της με το Moto GP για πέντε ακόμα χρόνια. Η ιταλική ομάδα γνωστοποίησε την παραμονή της στο κορυφαίο πρωτάθλημα της μοτοσυκλέτας.

«Η Dorna με υπερηφάνεια ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μας με την Ducati και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καρμέλο Εζπελέτα, επικεφαλής της Dorna.

Από την πλευρά τους οι «κόκκινοι» που στέφθηκαν πρωταθλητές φέτος στην κατηγορία των κατασκευαστών δήλωσαν: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε αυτή τη νέα σελίδα στην ιστορία μας, έχοντας δύο νέους αναβάτες όπως ο Τζακ Μίλερ και ο Πέκο Μπανάια. Η δυναμική τους και το ταλέντο τους θα είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για το νέο πρωτάθλημα που είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Με αυτή την ανακοίνωση επιβεβαιώνουμε ότι οι αγώνες και οι υψηλών επιδόσεων μοτοσυκλέτες παραμένουν ένα βασικό συστατικό της Ducati.»