Formula 1: Σκέψεις να ξεκινήσει το πρωτάθλημα τον Ιούνιο

Η έξαρση του κορονοϊού ανάγκασε τους ανθρώπους της FIA να αναβάλλουν το Grand Prix της Αυστραλίας και δεν είναι απίθανο να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Formula 1 από αρχές Ιουνίου.

Formula 1: Σκέψεις να ξεκινήσει το πρωτάθλημα τον Ιούνιο

Πρυτάνευσε η λογική εν τέλει στις αποφάσεις της FIA για την αναβολή του Grand Prix της Αυστραλίας. Ύστερα από πιέσεις που δέχτηκαν τόσο από τις ομάδες όσο και από τους πιλότους οι διοργανωτές ανέβαλλαν τον πρώτο αγώνα στη Μελβούρνη, ενώ το ίδιο πρόκειται να κάνουν για το Grand Prix του Μπαχρέιν και του Βιετνάμ τα οποία ακολουθούν στο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Grand Prix Αυστραλίας: Αποχωρεί η McLaren λόγω κορονοϊού

Με το Grand Prix της Κίνας να έχει ακυρωθεί δεν είναι απίθανο η πρεμιέρα της κορωνίδας των μηχανοκίνητων σπορ να γίνει στο Μπακού στις 7 Ιουνίου. Βέβαια όλα ακόμα είναι ρευστά καθώς οι άνθρωποι της F1 παρακολουθούν συνεχώς όλες τις εξελίξεις γύρω από τον κορονοϊό.

Formula 1: Η κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ επιστρέφει

Ο CEO της Formula 1, Τσέις Κάρεϊ δήλωσε για το τι θα επακολουθήσει: «Νομίζω πως σε αυτό το σημείο αυτό που όντως θέλουμε είναι να σιγουρευτούμε πως αντιμετωπίσαμε τα όσα θέματα υπάρχουν εδώ με τον σωστό τρόπο. Όμως, τις επόμενες ημέρες, σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε και τους αγώνες που είναι προγραμματισμένοι. Είναι μια αρκετά δύσκολη κατάσταση ως προς το να την προβλέψουμε, όλοι χρησιμοποιούν τη λέξη ρευστή, σίγουρα είναι μια ρευστή κατάσταση».