Στη Red Bull έως το 2020 ο Αλεξάντερ Άλμπον

Τη θέση του δεύτερου οδηγού της Red Bull θα έχει έως το 2020 ο Αλεξάντερ Άλμπον. 

Στη Red Bull έως το 2020 ο Αλεξάντερ Άλμπον

Τη φετινή χρονιά η Red Bull ξεκίνησε έχοντας για οδηγούς τον Μαξ Φερστάπεν και τον Πιέρ Γκλασλί. Ωστόσο ο Γάλλος δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των «Ταύρων», οι οποίοι αποφάσισαν μετά το Γκραν Πρι της Ουγγαρίας να τον αντικαταστήσουν με τον Αλεξάντερ Άλμπον. Ο νεαρός οδηγός κέρδισε την εμπιστοσύνη του Κρίστιαν Χόρνερ και των συνεργατών του με αποτέλεσμα να συνεχίσει στην ομάδα και το 2020.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα είμαι δίπλα στον Μαξ Φερστάπεν τον επόμενο χρόνο, είναι μια μοναδική ευκαιρία αυτή που μου δίνεται. Είμαι υπόχρεος στη Red Bull που εμπιστεύεται εμένα και τα αποτελέσματά μου, από τότε που ήρθα στην ομάδα και είναι μεγάλο πράγμα που με κρατάει και για τον επόμενο χρόνο. Φέτος ήταν μια καταπληκτική σεζόν για εμένα, ανέβηκα στη Red Bull στο μέσο της χρονιάς και αυτό ήταν ένα μεγάλο βήμα. Του χρόνου θα χρησιμοποιήσω όλα όσα πήρα από φέτος και με την εμπειρία που αποκόμισα θα βελτιωθώ για να παλεύω με τους κορυφαίους», δήλωσε μετά την επέκταση της συνεργασίας ο Άλμπον.

Από την πλευρά του ο Χόρνερ, είπε: «Ο Άλεξ τα κατάφερε πάρα πολύ καλά. Από το ντεμπούτο του στο Βέλγιο έκανε επτά τερματισμούς στην κορυφαία εξάδα, αυτό μιλάει από μόνο του. Ο Άλεξ έδειξε ότι αξίζει πλήρως να συνεχίσει με την Aston Martin Red Bull Racing. Έχει πολλά να μας δώσει ακόμη και ανυπομονούμε να τον δούμε πλάι στον Μαξ και το 2020».