Red Bull: Τέλος ο Γκασλί, στη θέση του ο Άλμπον

Οι κακές εμφανίσεις του Πιέρ Γκασλί ανάγκασαν τη Red Bull να τον «υποβιβάσει» στη Toro Rosso και να πάρει στη θέση του τον Αλεξάντερ Άλμπον.

Red Bull: Τέλος ο Γκασλί, στη θέση του ο Άλμπον

Πιο γρήγορα, από ότι θα περίμεναν οι φίλοι της Red Bull, επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον Πιέρ Γκασλί να αποχωρεί από την ομάδα.

Από το νωθρό ξεκίνημα του Γκασλί στον απογοητευτικό Κούμπιτσα

Με ανακοίνωση τους οι «Ταύροι» γνωστοποίησαν το τέλος του Γάλλου ο οποίος θα επιστρέψει στη Toro Rosso για να πάρει τη θέση του Αλεξάντερ Άλμπον που με τη σειρά του θα αγωνιστεί στη Red Bull, αρχής γενομένης από το Γκραν Πρι του Βελγίου.

Χόρνερ για Γκασλί: «Είναι πληγή για τη Red Bull»

Η πορεία του Γκασλί στη Red Bull ολοκληρώθηκε άδοξα καθώς ο νεαρός πιλότος τελείωσε το πρώτο μισό του πρωταθλήματος χωρίς να πάρει μία θέση στο βάθρο εν αντιθέσει με τον Μαξ Φερστάπεν ο οποίος έχει πανηγυρίσει ήδη δύο νίκες.

Από την άλλη ο Άλμπον στην πρώτη του κιόλας χρονιά θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει ένα από τα καλύτερα μονοθέσια της Formula 1. «H Red Bull έχει τη μοναδική θέση να διαθέτει τέσσερις ταλαντούχους οδηγούς στη Formula 1 με συμβόλαιο σε ισχύ, που μπορούν να εναλλάσσονται ανάμεσα στη Red Bull και την Toro Rosso. Η ομάδα θα χρησιμοποιήσει στους επόμενους εννέα αγώνες τον Αλεξάντερ Άλμπον για να αξιολογηθεί η πορεία του και να αποφασιστεί το ποιος θα βρίσκεται δίπλα στον Μαξ Φερστάπεν το 2020» ανέφερε η Red Bull.