Grand Prix Ρωσίας: Νέα pole position για τον Λεκλέρκ

Ο Σαρλ Λεκλέρκ κατέκτησε την pole position στις κατατακτήριες δοκιμές της Ρωσίας και θα εκκινήσει πάλι πρώτος στον αγώνα της Κυριακής (29/9).

Grand Prix Ρωσίας: Νέα pole position για τον Λεκλέρκ

Σε τροχιά επιτυχιών συνεχίζει να βρίσκεται η Ferrari και ο Σαρλ Λεκλέρκ καθώς ο Μονεγάσκος σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές της Ρωσίας. Ο νεαρός όπως και στη Σιγκαμπούρη κατάφερε να τερματίσει πρώτος.

Grand Prix Ρωσίας: Πρώτος στο FP1 ο Λεκλέρκ

Στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Λιούις Χάμιλτον που «χάλασε» το 1-2 της Scuderia καθώς ο Σεμπάστιαν Φέτελ ακολούθησε τρίτος.

Grand Prix Ρωσίας: Σειρά του Φερστάπεν να βγει πρώτος στο FP2

Στην τέταρτη θέση ακολούθησε ο Μαξ Φερστάπεν ενώ την πεντάδα έκλεισε ο Βάλτερι Μπότας. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Κάρλος Σάινθ, Νίκο Χούλκενμπεργκ, Λάντο Νόρις, Ρομέν Γκροζάν και Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Άτυχος στάθηκε ο Αλεξάντερ Άλμπον που είχε σύγκρουση με το μονοθέσιο του. Οι μηχανικοί των «Ταύρων» δεν πρόλαβαν να το επισκευάσουν εντός χρόνου, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο νεαρός από την προτελευταία θέση της εκκίνησης, μιας και στην τελευταία θα βρίσκεται ο Ντανιίλ Κβίατ που τιμωρήθηκε λόγω μηχανικών αλλαγών.

Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος έχουν διεξαχθεί τρία γκραν πρι, με τη Ferrari να κατακτά ισάριθμες pole position, τόσο στις κατατακτήριες δοκιμές, όσο και στους αγώνες. Ο Σαρλ Λεκλέρκ έχει πανηγυρίσει δύο νίκες (Βέλγιο, Ιταλία) εν αντιθέσει με τον Σεμπάστιαν Φέτελ που «έσπασε το ρόδι» στην πίστα της Σιγκαμπούρης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: