Νέες ελπίδες για τον Σουμάχερ! - Τι λέει η νοσοκόμα του

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ γνωρίζει». Αυτό είναι το σχόλιο που έκανε νεαρή εργαζόμενη της μονάδας καρδιολογίας στο νοσοκομείο «George Pompidou» στο Παρίσι, σε έναν από τους συναδέλφους της, όπως αναφέρει η Le Parisien.

Νέες ελπίδες για τον Σουμάχερ! - Τι λέει η νοσοκόμα του

«Ναι, είναι στον τομέα μου. Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι γνωρίζει», δηλώνει χαρακτηριστικά η νοσοκόμα του πρώην πιλότου της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ.

Σύμφωνα λοιπόν με την γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», το νοσοκομείο, μετά την αποκάλυψη μεταφοράς του Γερμανού πιλότου της F1 , έχει σχεδόν «σφραγιστεί», προκειμένου να μη διαρρεύσει καμία πληροφορία.

Τα νεότερα έρχονται μετά την αποκάλυψη ότι «μυστική θεραπεία» σε νοσοκομείο στο Παρίσι ακολουθεί ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1.

Ο 50χρονος, πλέον, Σουμάχερ δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως εδώ και μια πενταετία, μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε στις γαλλικές Άλπεις κάνοντας σκι.

Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες οι εξελίξεις γύρω από την υγεία του Γερμανού φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές, αφού τον Ιούλιο το «αφεντικό» της Formula 1, Ζαν Τοντ, σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής παρακολούθησε μαζί του αγώνα της F1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζαν Τοντ: «Είμαι πάντα πολύ προσεκτικός με τέτοιου είδους δηλώσεις, όμως είναι αλήθεια. Είδα τον αγώνα μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ στο σπίτι του στην Ελβετία. Ο Μίκαελ βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και τον φροντίζουν πάρα πολύ καλά στο σπίτι του. Δεν έχει παραδώσει τα όπλα και συνεχίζει να μάχεται».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας