Άλμπον: «Τεράστια ευκαιρία για εμένα η Red Bull»

Ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του είναι ο Αλεξάντερ Άλμπον που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Red Bull.

Άλμπον: «Τεράστια ευκαιρία για εμένα η Red Bull»

Εδώ και λίγες ημέρες ο Αλεξάντερ Άλμπον βρίσκεται στη Red Bull καθώς οι «Ταύροι» αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τον Πιέρ Γκασλί ο οποίος δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του.

Red Bull: Τέλος ο Γκασλί, στη θέση του ο Άλμπον

Στις πρώτες του δηλώσεις ως πιλότος της Red Bull, ο Ταϊλανδός τόνισε πως είναι μεγάλη ευκαιρία για εκείνον ενώ δεν παρέβλεψε να ευχαριστήσει και την πρώην του ομάδα, Toro Rosso για όσα του πρόσφερε.

Αναλυτικά η δήλωση του:«Απίστευτο που μου δίνεται αυτή η τεράστια ευκαιρία! Δεν μπορώ να ευχαριστήσω περισσότερο όσους πίστεψαν σε εμένα και το κάνουν αυτό πραγματικότητα. Είναι ένα άλμα στα βαθιά νερά αλλά είμαι έτοιμος, φοράω το μαγιό μου! Ευχαριστώ όλους στην Toro Rosso και ειδικότερα τον Φραντς Τοστ, τον επικεφαλής της ομάδας για την τεράστια ευκαιρία που είχα να μπω στη Formula 1 και την ασταμάτητη υποστήριξη που είχα σε κάθε στιγμή της πρώτης μου χρονιάς στο σπορ! Τώρα, εστιάζω στον πρώτο μου αγώνα με την ομάδα στο Σπα του Βελγίου»