Χόρνερ για Γκασλί: «Είναι πληγή για τη Red Bull»

Με δήλωση του ο Κρίστιαν Χόρνερ τόνισε πως ο Πιέρ Γκασλί θα πρέπει να βελτιώσει άρδην την αγωνιστική του εικόνα.

Χόρνερ για Γκασλί: «Είναι πληγή για τη Red Bull»

Η αποχώρηση του Ντάνιελ Ρικιάρντο την προηγούμενη σεζόν από τη Red Bull έδωσε τη δυνατότητα στον Πιέρ Γκασλί να αναλάβει το ρόλο του αντικαταστάτη του.

Από το νωθρό ξεκίνημα του Γκασλί στον απογοητευτικό Κούμπιτσα

Ο νεαρός πιλότος ωστόσο δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του, την ώρα που ο Μαξ Φερστάπεν δείχνει δυνατός κοντράροντας στα ίσα τις Mercedes και Ferrari.

Μετά το τέλος του πρώτου μισού της Formula 1 ο Γάλλος δεν έχει κατορθώσει να πάρει μία θέση πόντιουμ κάτι που έχει προβληματίσει τους «Ταύρους». Με δήλωση του ο επικεφαλής της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ τόνισε πως ο Γκασλί θα πρέπει να «μιμηθεί» τον Ολλανδό και πως θα πρέπει να χαρίσει περισσότερους πόντους στην ομάδα.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Δεν ήταν τόσο καλό Σαββατοκύριακο στην Ουγγαρία για τον Πιέρ. Η εκκίνηση δεν ήταν καλή, ο πρώτος γύρος δεν ήταν καλός, δεν πρέπει να κοντραριζόμαστε με τις McLaren και τις Alfa Romeo. Τον θέλουμε να μάχεται με τις Ferrari και τις Mercedes, οτιδήποτε μπορούμε να κάνουμε για να τον βοηθήσουμε να το πετύχει αυτό, θα το κάνουμε. Το να μην έχουμε δύο μονοθέσια να βρίσκονται μπροστά και να το κάνει μόνο ο Μαξ, είναι μια πληγή για εμάς. Ειδικότερα στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Στην Ουγγαρία σκοράραμε σχεδόν ίδιους βαθμούς με τη Ferrari και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να τους είχαμε ξεπεράσει.»