Στεφάν Γιοχάνσον: «Ήλπιζα το πρωτάθλημα να κριθεί με δίκαιο τρόπο»

Ο άλλοτε οδηγός της Formula 1, Στεφάν Γιοχάνσον, μιλώντας αναφορικά με τον τελευταίο αγώνα του Άμπου Ντάμπ, δήλωσε πως περίμενε ο αγώνας να κριθεί με δίκαιο τρόπο ενώ ξεκαθαρίζει ποιος βγαίνει κερδισμένος από την πλευρά της Liberty Media.

Στεφάν Γιοχάνσον: «Ήλπιζα το πρωτάθλημα να κριθεί με δίκαιο τρόπο»

Ο πρώην οδηγός της Formula 1, Στεφάν Γιοχάνσον, στάθηκε στον τελευταίο αγώνα του Άμπου Ντάμπι και τον κόσμο που σταμάτησε να βλέπει το σπορ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Ήλπιζα το πρωτάθλημα να κριθεί με δίκαιο τρόπο. Συνομίλησα με πάρα πολύ κόσμο που δουλεύει στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και οι περισσότεροι λένε πως το Άμπου Ντάμπι ήταν ο τελευταίος αγώνας που είδαν στη ζωή τους».

Και συμπληρώνει: «Όλοι αγαπάμε το σπορ αλλά είναι πολύ δύσκολο να ενθουσιαστούμε γι’αυτό όταν συμβαίνουν τόσο ανόητα πράγματα. Υπάρχει όμως ένας διαχωρισμός. Αρκετοί από τους οπαδούς που είδαν τον τελευταίο αγώνα τους άρεσε αυτό που είδαν και όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στη βιομηχανία του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι εκνευρισμένοι και το μόνο που αναφέρουν είναι πως αυτό που έγινε τους απώθησε και δεν θα ασχοληθούν ξανά. Από την πλευρά της Liberty Media είναι ξεκάθαρο το ποιος βγαίνει κερδισμένος».