Βγήκε από το νοσοκομείο ο Φερστάπεν (pic)

Όλα καλά με τον Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος πήρε εξιτήριο τα ξημερώματα της Δευτέρας από το νοσοκομείο, μετά το ατύχημα που είχε στο Grand Prix της Μ. Βρετανίας.

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Φερστάπεν (pic)

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Μαξ Φερστάπεν. Ο Ολλανδός οδηγός είχε την Κυριακή στο Grand Prix της Μ. Βρετανίας μια τρομακτική έξοδο και έπεσε πάνω στις μπαριέρες μετά τη σύγκρουση που είχε με τον Λιούις Χάμιλτον στον πρώτο γύρο. Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

Formula 1: Δείτε τη σύγκρουση Χάμιλτον-Φερστάπεν, προσωρινή διακοπή του Grand Prix (vid)

Η πρόσκρουση αυτή ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, καθώς μετρήθηκαν επιταχύνσεις που έφτασαν μέχρι τα 51 G. Το μονοθέσιο της Red Bull καταστράφηκε αλλά ο Ολλανδός βγήκε από αυτό φαινομενικά ανέπαφος και αμέσως μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας.

Ο Φερστάπεν κατηγόρησε τον Χάμιλτον για ασέβεια επειδή πανηγύριζε όσο ο ίδιος ήταν στο νοσοκομείο!

Αργότερα, για προληπτικούς λόγους, μεταφέρθηκε ξανά σε τοπικό νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Ο πατέρας του Μαξ, ο παλιός οδηγός της F1 Γιος Φερστάπεν, είπε: «Ο Μαξ ένιωθε λίγο ζαλισμένος και θα πάμε στο νοσοκομείο για αξονική τομογραφία. Κατά τα άλλα είναι ΟΚ. Πονάει λίγο στον ώμο και έχει μώλωπες παντού».

Χάμιλτον: «Δεν νομίζω πως πρέπει να ζητήσω συγνώμη από τον Φερστάπεν»

Ο Μαξ Φερστάπεν έμεινε στο νοσοκομείο αρκετές ώρες μετά το ατύχημα και βγήκε από αυτό τα ξημερώματα της Δευτέρας. «Βγαίνω από το νοσοκομείο αφού όλες οι εξετάσεις ήταν ΟΚ. Σας ευχαριστώ όλους για τα ωραία μηνύματα και τις ευχές», έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό.