Χάμιλτον: «Δεν νομίζω πως πρέπει να ζητήσω συγνώμη από τον Φερστάπεν»

Ο μεγάλος νικητής στη Μεγάλη Βρετανία, Λιούις Χάμιλτον μετά το τέλος του Grand Prix, είπε πως δεν συμφωνεί με την ποινή που δέχτηκε για το συμβάν με τον Μαξ Φερστάπεν, λέγοντας πως δεν νομίζει πως πρέπει να ζητήσει συγνώμη.

Χάμιλτον: «Δεν νομίζω πως πρέπει να ζητήσω συγνώμη από τον Φερστάπεν»

Ο Λιούις Χάμιλτον κέρδισε το GP Μ. Βρετανίας στο Silverstone παρότι οι αγωνοδίκες του επέβαλαν ποινή 10 δευτερολέπτων για τη σύγκρουση με τον Μαξ Φερστάπεν.

«Δεν έχω δει καλά τα πλάνα, είδα μόνο ένα κλιπ στα γρήγορα όταν γύρισα στο γκαράζ, αλλά θα τα ξαναδώ αργότερα. Δεν νομίζω, από όσα έχω δει μέχρι τώρα, ότι πρέπει να είμαι στη θέση να ζητήσω συγγνώμη για κάτι.

Formula 1: Νικητής ο Χάμιλτον στο βρετανικό γκραν πρι

Απλώς αγωνιζόμασταν. Δεν συμφωνώ με τους αγωνοδίκες αλλά δέχομαι την ποινή και συνεχίζω τη δουλειά μου. Δεν θα παραπονεθώ. Όλοι θα έχουν τη γνώμη τους και δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα τι νομίζει ο καθένας», είπε ο Χάμιλτον και συνέχισε λέγοντας «άκουσα ότι ο Μαξ είναι στο νοσοκομείο και αυτό σίγουρα με ανησυχεί. Κανείς μας δεν θέλει να τραυματιστεί κάποιος άλλος.

Formula 1: Δείτε τη σύγκρουση Χάμιλτον-Φερστάπεν, προσωρινή διακοπή του Grand Prix (vid)

Ποτέ δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου και ελπίζω να είναι καλά. Θα επικοινωνήσω μαζί του αργότερα για να βεβαιωθώ ότι είναι ΟΚ. Έχουμε μπροστά μας πολλούς σκληρούς αγώνες και πρέπει να βρούμε μια ισορροπία».