Grand Prix Ουγγαρίας: Pole position με ρεκόρ πίστας για τον Χάμιλτον

Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν ο γρηγορότερος οδηγός στις κατατακτήριες δοκιμές της Ουγγαρίας και πήρε άνετα την 90ή pole position της καριέρας του. Δεύτερος ακολούθησε ο Βάλτερι Μπότας και τρίτος ο Λανς Στρολ

Grand Prix Ουγγαρίας: Pole position με ρεκόρ πίστας για τον Χάμιλτον

Απίστευτους χρόνους έκανε η Mercedes στις κατατακτήριες δοκιμές της Ουγγαρίας. Ο Λιούις Χάμιλτον κατάφερε να σημειώσει ρεκόρ πίστας με 1:13.447' και να φτάσει τις ενενήντα pole position στην καριέρα του.

Grand Prix Ουγγαρίας: Ο Φέτελ πρώτος στο FP2, αρκετή βροχή στην πίστα

Από τα δοκιμαστικά ο Βρετανός πιλότος είχε αποδείξει πως θα έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της pole position μιας και ο Βάλτερι Μπότας δεν μπορούσε να τον πλησιάσει.

Φέτελ: Πάει στη Racing Point και ο Πέρεθ στην Alfa Romeo

Ο Φινλανδός παρά την προσπάθεια του τερμάτισε δεύτερος και θα εκκινήσει πίσω από τον ομόσταβλό του στον αγώνα της Κυριακής (19/7, 16:10).

Williams: Παραμένουν μέχρι το 2021 ο Ράσελ και ο Λατίφι

Στην τρίτη θέση ακολούθησε ο Λανς Στρολ με τη Racing Point να κάνει και πάλι τη διαφορά αφού ο Σέρχιο Πέρεθ τερμάτισε τέταρτος μία θέση μπροστά από τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Γερμανός οδηγός ανέβασε την απόδοση του και άφησε έκτο τον Σαρλ Λεκλέρκ. Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Red Bull μιας και ο Μαξ Φερστάπεν τελείωσε τις κατατακτήριες μόλις έβδομος την ίδια στιγμή που ο Αλεξάντερ Άλμπον δεν μπήκε στο Q3. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Λάντο Νόρις, Κάρλος Σάινθ και Πιέρ Γκασλί.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: