Φέτελ: Πάει στη Racing Point και ο Πέρεθ στην Alfa Romeo

Η Racing Point θα είναι ο επόμενος σταθμός του Σεμπάστιαν Φέτελ σύμφωνα με διεθνή Μέσα τα οποία υποστηρίζουν πως ο Γερμανός θα πάρει τη θέση του Σέρχιο Πέρεθ

Φέτελ: Πάει στη Racing Point και ο Πέρεθ στην Alfa Romeo

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» του Σεμπάστιαν Φέτελ με τη Ferrari αμέσως ξεκίνησαν οι φήμες γύρω από το μέλλον του τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο ίδιος κρατά χαμηλούς τόνους χωρίς να ρίχνει λάδι στη φωτιά που έχουν ανάψει τα διεθνή Μέσα. Τις τελευταίες ημέρες, τόσο οι Άγγλοι, όσο και οι Γερμανοί ισχυρίζονται πως ο Φέτελ έχει έρθει σε συμφωνία με τη Racing Point, η οποία από το 2021 θα ονομάζεται Aston Martin και θα τρέχει με κινητήρες Mercedes.

Μάλιστα η έλευση του 33χρονου πρωταθλητή θα φέρει αυτομάτως στην πόρτα της εξόδου τον Σέρχιο Πέρεθ μιας και ο Λανς Στρολ δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα της οποίας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ανήκει στον πατέρα του. Έτσι ο Μεξικανός οδηγός παρά το γεγονός πως έχει διετές συμβόλαιο με τη ροζ ομάδα θα πρέπει να αλλάξει στέγη.

Ήδη τα περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρουν πως θα βρίσκεται στην Alfa Romeo χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν ποιανού τη θέση θα πάρει. Μάλιστα ο πιλότος της Racing Point αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πρόταση από την ιταλική ομάδα αλλά και τη Haas, ωστόσο η πρώτη έχει ισχυρό προβάδισμα για την απόκτηση του καθώς προέρχεται από τη Sauber, με την οποία ο Πέρεθ είχε ανέβει δύο φορές στο βάθρο το 2012.

Μένει να δούμε εάν όντως το συγκεκριμένο σενάριο βγει αληθινό μιας και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο.