«Ανάφτρα» η νέα Porsche 911 Turbo S σε κόκκινο

Πριν λίγες ημέρες η Porsche παρουσίασε τη νέα 911 Turbo S, τοποθετώντας τη στην κορυφή της γκάμας.

«Ανάφτρα» η νέα Porsche 911 Turbo S σε κόκκινο

Πριν λίγες ημέρες η Porsche παρουσίασε τη νέα 911 Turbo S, τοποθετώντας τη στην κορυφή της γκάμας. Οι επίσημες φωτογραφίες, ήταν στο παραδοσιακό, τεκτονικό και «γερμανικό» ασημί χρώμα. Καλύτερο δεν θα ήταν ένα πιο έντονο, ας πούμε κόκκινο;

Το τμήμα εξατομίκευσης του Τσουφενχάουζεν, ονόματι Porsche Exclusive, φαίνεται πως είχε την ίδια άποψη και έντυσε στα κόκκινα το «υπερόπλο». Indian Red ονομάζεται το χρώμα και συνοδεύεται από φιμέ κρύσταλλα στα εμπρός φανάρια, ενώ έχουν μαυρίσει και οι πλευρικές εισαγωγές του κινητήρα. Οι ζάντες των 20 ιντσών εμπρός και 21 πίσω (με ελαστικά 255/35 και 315/30 αντίστοιχα) είναι επίσης Exclusive, ενώ και το εσωτερικό διαθέτει κόκκινες πινελιές στο ταμπλό, τις πόρτες και την κεντρική κονσόλα.

Κάτω από το υπέροχο και ξεσηκωτικό περίβλημα, κρύβεται μια τεχνολογική επίδειξη των μηχανικών της Porsche. Ο νέος twinturbo boxer των 3.8 λίτρων αποδίδει 650 ίππους και 800 Nm ροπής στις 2.500-4.500 σ.α.λ., τα οποία τροφοδοτούν τους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης και του 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη PDK, με το αναθεωρημένο PTM (Porsche Traction Managenent) να μπορεί να μεταφέρει μέχρι 500 Nm στον εμπρός άξονα. Η 992 Turbo S εκτινάσσεται στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 2,7 δλ., στα 200 χλμ./ώρα σε 9 δλ. και φτάνει στα 330 χλμ./ώρα τελικής.

Πηγή: autogreeknews.gr