ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: «Αντεπίθεση» και προβάδισμα για την Hyundai το πρωί του Σαββάτου

Οι Τιερί Νεβίλ και Οτ Τάνακ σημείωσαν τους καλύτερους χρόνους στις τρεις ειδικές και -εκμεταλλευόμενοι τις ατυχίες των Λεμπ, Ροβανπέρα και Λουμπέ- δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για την νίκη.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: «Αντεπίθεση» και προβάδισμα για την Hyundai το πρωί του Σαββάτου

Η Hyundai Motorsport εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις καταστροφές που υπέστησαν οι Λεμπ, Ροβανπέρα και Λουμπέ το πρωί του Σαββάτου στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Ο Οτ Τάνακ ξεκίνησε φουριόζος την ημέρα, κερδίζοντας την ειδική διαδρομή Πύργος 1. Εν συνεχεία ήταν σειρά του Τιερί Νεβίλ να ξεχωρίσει, κατακτώντας την νίκη τόσο στο Περιβόλι 1 όσο και στον Ταρζάν 1.

Οι οδηγοί της Hyundai βασιζόμενοι στην αξιοπιστία του i20 N Rally1, αναρριχήθηκαν ψηλά στην κατάταξη. Πλέον ο Τιερί Νεβίλ προηγείται στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και ο Τάνακ τον ακολουθεί στην 3η θέση. Η πρώτη τετράδα συμπληρώνεται από τον τρίτο εργοστασιακό οδηγό της Hyundai Motorsport, τον Ντάνι Σόρντο.

Παράλληλα, οι Λάμπρος Αθανασούλας και Νίκος Ζακχαίος που τρέχουν με i20 N Rally2, αποτελούν το πρώτο ελληνικό πλήρωμα, ευρισκόμενοι στην 18η θέση της γενικής κατάταξης μετά την ΕΔ 9.

Ακολουθεί το σέρβις στην Λαμία και τα πληρώματα θα επαναλάβουν τις τρεις ειδικές διαδρομές το απόγευμα του Σαββάτου.