Αυτό το SUV με 19.020 ευρώ δεν το αφήνεις!

Δεν υπάρχει περίπτωση να προσπεράσει κανείς αυτή τη μοναδική αγοραστική ευκαιρία! Αρχικά γιατί μιλάμε για ένα μοντέλο της SUV κατηγορίας, της πλέον αγαπημένης του κοινού.

Αυτό το SUV με 19.020 ευρώ δεν το αφήνεις!

Δεύτερον, επειδή το αυτοκίνητο που θα σας παρουσιάσουμε είναι πολυδιάστατο προσφέροντας την απαραίτητη πρακτικότητα που αναζητά ένας χρήστης SUV, συνδυαστικά με ευρυχωρία, δυνατό κινητήρα και φουλ εξοπλισμό!

Το Skoda Kamiq στην έκδοση Ambition με τον 1.0 TSI κινητήρα των 110 ίππων προσφέρεται τώρα ετοιμοπαράδοτο από 19.020 ευρώ και δεν του λείπει τίποτε εξοπλιστικά, προσφέροντας: 6 αερόσακους, σύστημα αυτόνομης πέδησης με αναγνώριση πεζών, σύστημα διατήρησης της λωρίδας, cruise control και περιοριστή ταχύτητας, ηλεκτρικούς καθρέπτες, οθόνη αφής 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, διζωνικό κλιματισμό ηλεκτρονικά ελεγχόμενο, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών κ.α.

Όταν το στιλ συναντά την πρακτικότητα!

Εμφανισιακά το μήκους 4.241 χλστ. Kamiq συνδυάζει σχεδιαστικά γνωρίσματα από το Kodiaq και το Karoq, κερδίζοντας το θαυμασμό των παρατηρητών του. Τα πλέον αιχμηρά σημεία του αυτοκινήτου είναι το καπό και ο εμπρός προφυλακτήρας, ενώ τα νεύρα στο προφίλ του αμαξώματος εντείνουν το δυναμισμό. Θετικά σχόλια αποσπούν οι διαχωρισμένοι προβολείς, όπως και ο σχεδιασμός κι η διαμόρφωση των φωτιστικών σωμάτων! Πέρα από την όμορφη και αιχμηρή σχεδίαση και τον πλούσιο εξοπλισμό που ενσωματώνει το Skoda Kamiq, το SUV της μάρκας διακρίνεται και για το πλήθος των έξυπνων λύσεων με πολλές θήκες για τα καθημερινά μικροαντικείμενα στην καμπίνα, με τη συνολική τους χωρητικότητα να φτάνει τα 26 λίτρα. Επιπλέον οι επιβάτες θα βολευτούν με άνεση, αφού οι προσφερόμενοι χώροι είναι πληθωρικοί, όπως κι το πορτ μπαγκάζ που φτάνει τα 400 λίτρα.

Πολύ καλός κινητήρας, ισορροπημένη οδική συμπεριφορά

Ο κινητήρας του Skoda Kamiq είναι ο αποδοτικός 1.000άρης TSI με ισχύ 110 ίππων και 200 Nm ροπής. Το σπριντ στα 100 χλμ./ώρα από στάση ολοκληρώνεται σε 10,2 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 194 χλμ./ώρα. Πολύ καλές επιδόσεις που δεν έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην κατανάλωση καυσίμου, καθώς απαιτούνται 5,5 λτ./100 χλμ. Με εκπομπές CO2 στα 124 γρ./χλμ., ο κάτοχος του Kamiq επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας 79,36 ευρώ.

Το ευχάριστο είναι πως ο οδηγός του Skoda Kamiq πέρα από τον εύρωστο κινητήρα, θα ενθουσιαστεί και με την οδική συμπεριφορά του. Βλέπετε, η άνεση κι ασφάλεια είναι ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων του Kamiq. Ξεκινώντας από την ποιότητα κύλισης, αυτή είναι πολύ καλή, αφού η ανάρτηση φιλτράρει καθετί ενοχλητικό από το δρόμο, ενώ κι η ηχομόνωση είναι εξαιρετική. Στο εθνικό δίκτυο το Kamiq φτάνει με άνεση ταχύτητες ταξιδιού, με την κλιμάκωση του 6τάχυτου κιβωτίου να βοηθάει στην επίτευξη των πολύ καλών επιδόσεων, διατηρώντας παράλληλα χαμηλά την κατανάλωση καυσίμου! Σε δρόμο με στροφές, η ανάρτηση δείχνει το διττό της χαρακτήρα, αφού προσφέρει πολύ καλή πρόσφυση με λογικές, για την κατηγορία κλίσεις.

πηγή: autogreeknews.gr