WRC: Ολοκλήρωσαν τις δοκιμές τους οι ομάδες ενόψει Μόντε Κάρλο

Οι ομάδες και των τριών κατασκευαστών ολοκλήρωσαν τις δοκιμές τους στις Γαλλικές Άλπεις και όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της νέας σεζόν του WRC με το Ράλι Μόντε Κάρλο (20-23 Ιανουαρίου). 

WRC: Ολοκλήρωσαν τις δοκιμές τους οι ομάδες ενόψει Μόντε Κάρλο

Το WRC επιστρέφει! Οι ομάδες των Ford, Hyundai και Toyota επέστρεψαν στις Γαλλικές Άλπεις για το τελευταίο μέρος των δοκιμών τους τις οποίες και ολοκλήρωσαν την Παρασκευή(14/4).

Ο Κρεγκ Μπριν της Ford την Τετάρτη(12/2) είχε ένα ατύχημα όταν το υβριδικό Ford Puma που επέβαινε έφυγε από τον δρόμο και έπεσε σε χαντάκι. Η ομάδα εργάστηκε όλη την νύχτα ούτως ώστε να επισκευάσει το όχημα και να είναι έτοιμο για τις πρωινές δοκιμές του Γκας Γκρίνσμιθ.

Ο Ιρλανδός οδηγός δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που εγώ και ο Πωλ (Νέιγκλ, ο συνοδηγός) είμαστε εντάξει. Ήμασταν αρκετά άτυχοι ... Παρόλα αυτά το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται τέλεια και ανυπομονούμε για την επόμενη εβδομάδα. »

Μόνη εκρεμμότητα για την Ford η τελευταία δοκιμή του Σεμπάστιαν Λεμπ ο οποίος θα οδηγήσει το Puma την Κυριακή(16/6).

Παράλληλα, οι Toyota και Hyundai ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα τις δοκιμές τους κοντά στις ειδικές διαδρομές του Σαββάτου(22/1).

Αν και ο καιρός ήταν καλός, ο Σεμπαστιάν Οζιέ προτίμησε να κάνει τις δοκιμές του σε χιόνι για να βρει ρυθμό ενόψει του πρώτου αγώνα της σεζόν.