WRC: Αναποδογύρισε το Puma του Μπριν στις δοκιμές

Διακόπηκαν οι δοκιμές του WRC στο Μόντε Κάρλο μετά το ατύχημα που είχε ο Κρέγκ Μπρίν όταν το υβριδικό Ford Puma με το οποίο  έτρεχε αναποδογύρισε την Τετάρτη (12/1) το πρωί. 

WRC: Αναποδογύρισε το Puma του Μπριν στις δοκιμές

Λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν στο WRC ο Ιρλανδός και ο συνοδηγός του ενεπλάκησαν σε ατύχημα κατά τις δοκιμές όταν το Puma που επέβαιναν έπεσε σε φαράγγι χωρίς να τραυματιστούν.

Ο Μπριν ήταν ο δεύτερος από τους τέσσερις οδηγούς της Ford που θα κάνουν δοκιμές αυτήν την εβδομάδα. Ο Αντριάν Φουρμό ξεκίνησε την Τρίτη (11/1) ενώ θα ακολουθήσουν ο Γκας Γκρινσμιθ την Πέμπτη(13/1) και ο Σεμπάστιαν Λεμπ την Κυριακή(16/1).

Οι τεχνικοί της ομάδας εργάζονται ώστε να ανασύρουν και να επισκευάσουν το αυτοκίνητο μέσα στην εβδομάδα με τον επικεφαλής της να δηλώνει:

«Προφανώς η συνέχιση των δοκιμών θα εξαρτηθεί από την κατάσταση του οχήματος. Θα αξιολογήσουμε την ζημιά μόλις ανασυρθεί. Ό,τι έγινε δεν είναι ιδανικό αλλά είναι πάντα ένα ρίσκο όταν κάνεις δοκιμές »

Το όχημα φέρεται να βρίσκεται περίπου 15 μέτρα κάτω από τον δρόμο ενώ αυτό ήταν το τρίτο ατύχημα που γίνεται στις δοκιμές αφού τόσο ο Έλφιν Έβανς όσο και ο Τιερί Νουβίλ είχαν βγει εκτός δρόμου στις δοκιμές του Ράλι Μόντε Κάρλο τον προηγούμενο μήνα.