Έξαλλοι στον Ολυμπιακό, «παράλογη απόφαση»

Δημόσια αντίδραση από τον Ολυμπιακό μέσω της Λίνας Σουλούκου για τους αγώνες των εθνικών ομάδων εν μέσω πανδημίας.

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό, «παράλογη απόφαση»

Στον Ολυμπιακό είχαν χάσει λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων που ορίζουν οι FIFA και UEFA στην εποχή της νέας μεγάλης έξαρσης του κορονοϊού τους Μπα και Καμαρά τον προηγούμενο μήνα. Και τώρα θα στερηθούν για τον ίδιο λόγο τους Χασάν και Ελ Αραμπί.

Ο ελληνικός σύλλογος δεν θα έχει τους επιθετικούς του στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι και είναι αμφίβολο τι θα γίνει σε εκείνο με την Μαρσέιγ για το Champions League, πέραν των αγώνων που θα τους στερηθεί για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου, έκανε μία ανάρτηση στα social media με την οποία εκφράζεται ξεκάθαρα η οργή στους νταμπλούχους για την απόφαση να γίνουν αυτή την περίοδο αγώνες εθνικών ομάδων, με τα κρούσματα να πλήττουν παίκτες μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης και να προκαλούν τεράστια ζημιά.

Η τοποθέτηση της κ. Σουλούκου:

«Όλα τα clubs της Ευρώπης επενδύουν τεράστια ποσά για να κρατούν τους ποδοσφαιριστές τους ασφαλείς, αλλά δυστυχώς συνεχίζουν να έχουν απώλειες λόγω της παράλογης απόφασης να διεξάγονται αγώνες των Εθνικών ομάδων στην κορύφωση της Πανδημίας».