Ολυμπιακός-Κηφισιά 1-1: Μακριά από τον καλό εαυτό τους άπαντες

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο 1-1 με την Κηφισιά.

Ολυμπιακός-Κηφισιά 1-1: Μακριά από τον καλό εαυτό τους άπαντες

O Ολυμπιακός απέτυχε να νικήσει την Κηφισιά στο Φάληρο (1-1) με τους παίκτες του να μένουν μακριά από τον καλό εαυτό τους και να παρασύρονται από το παιχνίδι του αντίπαλου.

H κριτική των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Δεν μπόρεσε να αντιδράσει στη φάση του γκολ, στη μοναδική που πραγματικά απειλήθηκε.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Μακριά από τον καλό εαυτό του, είχε απλά μερικές καλές πάσες και δεν βοήθησε, ενώ και από δικό του λάθος άρχισε η φάση της ισοφάρισης.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Δεν είχε προβλήματα πίσω και ήταν ο μόνος που είχε ευκαιρία στις πάρα πολλές στατικές φάσεις. Όμως είχε και αυτός ευθύνη στο γκολ της Κηφισιάς.

ΛΟΡΕΝΤΣΟ ΠΙΡΟΛΑ: Έδωσε μάχες με τον Τετέι και τις κέρδισε σχεδόν όλες. Άτυχος με τον τραυματισμό του.

ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΟΡΤΕΓΚΑ: Ξεκίνησε καλά, αλλά είχε τη δική του ευθύνη στη φάση του γκολ. Έκανε ανεβάσματα που δεν είχαν ουσία.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Είχε κλεψίματα και μαχητικότητα, αλλά έκανε και λάθη.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ: Πήρε προσπάθειες στο δεύτερο ημίχρονο, δοκίμασε με κάθε τρόπο να δημιουργήσει ή να απειλήσει, αλλά δεν ήταν στη βραδιά του.

ΤΣΙΚΙΝΙΟ: Φάνηκε πολύ λίγο στα πλάγια, όταν πήγε κεντρικά ήταν πιο επικίνδυνος, αλλά κι αυτός ήταν μακριά από το επίπεδό του.

ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΣΤΡΕΦΕΤΣΑ: Είχε πάλι πολύ άγχος και αυτό φάνηκε στις τελικές επιλογές του. Η διάθεσή του δεν τον βοήθησε ούτε την ομάδα του.

ΜΕΧΝΤΙ ΤΑΡΕΜΙ: Κέρδισε και αξιοποίησε το πέναλτι, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να φανεί και να κάνει τη διαφορά.

ΡΟΜΑΝ ΓΙΑΡΕΜΤΣΟΥΚ: Βρέθηκε σε φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να τις τελειώσει καλά.

ΖΟΥΛΙΑΝ ΜΠΙΑΝΚΟΝ: Πήρε την αποβολή του Παντελίδη, δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός στην περιοχή.

ΖΕΛΣΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ: Δοκίμασε αρκετά, βγήκαν ελάχιστα.

ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΓΙΑΖΙΤΣΙ: Μπήκε αργότερα από όσο θα έπρεπε και δεν κατάφερε να κάνει την κίνηση για να δώσει πάλι λύση.

ΝΤΙΟΓΚΟ ΝΑΣΙΜΕΝΤΟ: Καλή η παρουσία του, έδωσε ενέργεια, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Από το συγκρότημα του Σεμπάστιαν Λέτο ξεχώρισαν οι Πέρεθ και Πόμπο που έκαναν εξαιρετικό και πολύτιμο παιχνίδι. Ο Ραμίρες με αποκρούσεις και καθυστερήσεις κράτησε το βαθμό για την ομάδα του, πολύ καλοί οι αμυντικοί στις μονομαχίες. Ο Παντελίδης είχε το γκολ ως σπουδαία προσφορά.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110