Κύπελλο Βόλεϊ Γυναικών:Live streaming : ΑΟ Θήρας-Πανναξιακός 3-2, Άρης-Αίας Ευόσμου 3-0

Δείτε με εικόνα και ήχο το ντέρμπι των Κυκλάδων ΑΟ Θήρας-Πανναξιακός από τη Σαντορίνη και Άρης-Αίας Ευόσμου από τη Θεσσαλονίκη, για το Κύπελλο Βόλεϊ Γυναικών.

Κύπελλο Βόλεϊ Γυναικών:Live streaming : ΑΟ Θήρας-Πανναξιακός 3-2, Άρης-Αίας Ευόσμου 3-0

"Ελ Κλάσικο" και πάλι στις Κυκλάδες, καθώς ο Α.Ο. Θήρας και ο Πανναξιακός αναμετρώνται στο κλειστό της Σαντορίνης, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για την τετράδα. Οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες στον περυσινό ημιτελικό στις Σέρρες, με τον Α.Ο.Θ. να κάνει την ανατροπή από 0-2 σετ και να προκρίνεται στον τελικό.

Η ομάδα του Μπράνκο Γκάιτς έχει επικρατήσει και στις δύο φετινές τους αναμετρήσεις. Ο αγώνας θα είναι διαθέσιμος σε live streaming από το κανάλι του Α.Ο. Θήρας στο youtube (ΑΟ ΘΗΡΑΣ TV).

Διαιτητές: Κουτσούλας, Μενεσλής, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Δρόσος, Μουστάκη, Γραμματεία: Καλιμνίου.

Λίγες ώρες μετά τον αγώνα του Π.Α.Ο.Κ. με τη Θέτιδα στο κλειστό της Μίκρας, στο ίδιο γήπεδο Άρης και Αίαντας Ευόσμου θα διεκδικήσουν και αυτοί το εισιτήριο για τους ημιτελικούς του κυπέλλου.

Για το πρωτάθλημα, ο Άρης συνεχίζει να παλεύει για την τέταρτη θέση και τα πλέι οφ, ενώ αντίθετα ο Αίας θα παλέψει για την παραμονή του μέσω των πλέι άουτ. Για την 10η αγωνιστική της Volleyleague ο Άρης είχε νικήσει με 3-0 σετ. Η αναμέτρση θα μεταδοθεί σε Live streaming από το κανάλι του Άρη στο youtube (Aris women volleyball). Διαιτητές: Σταυριανίδης, Δημητρίου, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Ψύχος, Κουτσοκώστας, Γραμματεία: Εμμανοηλίδου.