Φάιναλ-4 Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών: Αποσύρθηκε η Λιβαδειά , τέσσερις οι υποψήφιες πόλεις

Κι ενώ όλα ήταν έτοιμα για τη διοργάνωση του φάιναλ φορ Κυπέλλου βόλει ανδρών, γυναικών σε Σύρο, Λιβαδειά, ο Δήμος της βοιωτικής πόλης έκανε πίσω και ξεκινά πάλι η αναζήτηση έδρας

Φάιναλ-4 Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών: Αποσύρθηκε η Λιβαδειά , τέσσερις οι υποψήφιες πόλεις

Η Ερμούπολη Σύρου είναι και επίσημα η έδρα του φάιναλ φορ Κυπέλλου Βόλεϊ , στις Παρασκευή 13 Μαρτίου, Σάββατο 14 Μαρτίου με τα ζευγάρια Φοίνικας Σύρου-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-Κηφισιά.

Το πρόγραμμα του final-4

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

18.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Π. Κηφισιάς
20.30: Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Π.Α.Ο.Κ.

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

20.00: Τελικός

Η Λιβαδειά έπαιζε δυνατά για το φάιναλ φορ γυναικών, αλλά ο Δήμος την τελευταία στιγμή έκανε πίσω και η διοργάνωση έμεινε ορφανή, με αποτέλεσμα η ΕΟΠΕ να αναθεωρήσει τον αρχικό σχεδιασμό.

Έτσι σοβαρή υποψηφιότητα υπάρχει μόνο από την Σαντορίνη, όπου ο νέος Δήμαρχος Σιγάλας Αντώνης, ζήτησε επίσημα τη διοργάνωση καλύπτοντας όλα τα έξοδα, αλλά η παρουσία του ΑΟ Θήρας (σε περίπτωση που περάσει τον Πανναξιακό) προκαλεί την αντίδραση του Ολυμπιακού.

Υποψηφιότητα για τη διοργάνωση αναμένεται να υποβάλει και ο Πύργος, η Καλαμάτα και η Λευκάδα με αποτέλεσμα η Ομοσπονδία να επιλέξει άμεσα ανάμεσα στις τέσσερις πόλεις, που θα φιλοξενήσουν την τελική φάση του Κυπέλλου Βόλεϊ γυναικών (3-4 Απριλίου).

Το πρόγραμμα των προημιτελικών

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου

Μίκρας 16.00: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Σ.Π. Θέτις Διαιτητές: Γεωργιάδης, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Σταυρίδης, Βασδέκης, Γραμματεία: Πασπαλά Αικ..

Θήρας 19.30: Α.Ο. Θήρας - Πανναξιακός Α.Ο.Ν. Διαιτητές: Κουτσούλας, Μενεσλής, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Δρόσος, Μουστάκη, Γραμματεία: Καλιμνίου. Μίκρας

20.00: Α.Σ. Άρης - Α.Π.Σ. Αίας Διαιτητές: Σταυριανίδης, Δημητρίου, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Ψύχος, Κουτσοκώστας, Γραμματεία: Εμμανοηλίδου. Σχ. Ν. Φιλαδέλφειας

20.45: Α.Ε.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Διαιτητές: Φραγκάκης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Σταθοπούλου, Κώτσιας, Γραμματεία: Ταλάρου.