Eίχαν ... απολύσει τον Ρίτσι

Στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στην καριέρα των προπονητών, το άνοιγμα της σαμπάνιας από τη ρίψη ενός κορνέ απέχουν ελάχιστα και τρανό παράδειγμα είναι  η σχέση του Ντανιέλε Ρίτσι με τον ΠΑΟΚ.

Eίχαν ... απολύσει τον  Ρίτσι

Ο σπουδαίος 67 χρόνος Ιταλός προπονητής δεν είχε εδραιώσει τη θέση του στην ομάδα βολεί του “Δικεφάλου” και μιλούσαν, αλλά και μιλούν απαξιωτικά γι αυτόν στον σύλλογο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, που σίγουρα θα διαψευστούν από τη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ είχε βγάλει εισιτήριο σε προπονητή, προκειμένου να πάει τη Δευτέρα στην πόλη και να αντικαταστήσει τον Ρίτσι.

Το απροσδόκητο -και γι αυτούς- αποτέλεσμα όμως και η κατάκτηση του Κυπέλλου στη Ρόδο, έφεραν τα πάνω-κάτω, με αποτέλεσμα οι παίκτες να τον αποθεώσουν με το σύνθημα “είναι τρελός ο Ιταλός” και να τον λούσουν με μπουκάλια νερό.

Ο Ρίτσι είναι πλέον ήρωας στην Πυλαία, ο αντικαταστάτης του έμεινε με το εισιτήριο στο χέρι και στον ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα βόλει, μετά το θρίαμβο στη Ρόδο.

Στον ΠΑΟΚ δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν παράλογα πράγματα, κάθε χρόνο αλλάζουν προπονητή και ξένους παίκτες, αλλά κατακτούν το πρωτάθλημα. Φέτος φτάσαμε στην κορύφωση. Να απολυθεί ο Χόρχε Ελγκέτα που πήρε πέρυσι με ανατροπή το πρωτάθλημα. Πριν καλά-καλά ξεκινήσει η νέα περίοδος, μετά τον αποκλεισμό από το φάιναλ φορ του Λιγκ ΚΑΠ, με ήττα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο Ολυμπιακός στη Ρόδο ανέστησε με λίγα λόγια τον … τρεκλίζοντα ΠΑΟΚ, στον ημιτελικό του Κυπέλλου.