ΕΚΤΑΚΤΟ: Χωρίς Αλεξίεφ, Κουμεντάκη ο Ολυμπιακός

Χωρίς τον Τοντόρ Αλεξίεφ θα παίξει ο Ολυμπιακό στον ημιτελικό της Ιεράπετρας που ξεκινάει στις 6μμ

 ΕΚΤΑΚΤΟ: Χωρίς Αλεξίεφ, Κουμεντάκη ο Ολυμπιακός

Τελικά οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο Ολυμπιακός θα παίξει στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, χωρίς τον Τοντόρ Αλεξίεφ, που έμεινε στην Αθήνα για θεραπεία.

Ο Βούλγαρος έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τέντονα και κάνει αποθεραπείες για να είναι έτοιμος στα πλέι οφς του πρωταθλήματος.

Στην προθέρμανση δεν μετέχει και ο Ράφα Κουμεντάκης που έχει μπανταρισμένο το πόδι του και δεν αποκλείεται ο Μουνιόθ να ξεκινήσει με ακραίους τους Ραουβέρντινκ, Χριστοφιδέλη, όπως στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι όφς με τον Φοίνικα Σύρου.

Το φάιναλ-4 της εφετινής διοργάνωσης θα φιλοξενηθεί το προσεχές διήμερο στην Ιεράπετρα, η οποία υποδέχεται για τρίτη φορά μεγάλη διοργάνωση βόλεϊ:

Η πρώτη ήταν το 1998 με τον Β΄ προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων, ενώ δέκα χρόνια αργότερα (2008) διεξήχθη το φάιναλ-4 του Κυπέλλου Γυναικών.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και Ηρακλής - Φοίνικας Σύρου θα τεθούν αντιμέτωποι σήμερα για μια θέση στον αυριανό τελικό.

Παρασκευή 19 Απριλίου

18:00 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

20:30 Ηρακλής - Φοίνικας Σύρου

Σάββατο 20 Απριλίου

20:15 Τελικός

Πρεμιέρα για το VAR

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στα χρονικά του Final Four θα χρησιμοποιηθεί η βοήθεια της τεχνολογίας, αφού στην Ιεράπετρα θα κάνει πρεμιέρα στη διοργάνωση και το VAR.

Η ΕΣΑΠ παραχώρησε στην Ε.Ο.ΠΕ τον πλήρη εξοπλισμό του video check, με τον Μιχάλη Τσιντομηνά να αναλαμβάνει τον έλεγχό του.