Oυδέν πρόβλημα με Ράφα, παίζει ο Αλεξίεφ και ο... Χριστοφιδέλης

Ο Ράφα Κουμεντάκης θα δώσει το παρών στον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην Ιεράπετρα, θα παίξει και ο Αλεξίεφ, ενώ υπάρχει και ο Χριστοφιδέλης

Oυδέν πρόβλημα με Ράφα, παίζει ο Αλεξίεφ και ο... Χριστοφιδέλης

Καθαρή ήταν η μαγνητική τομογραφία που έκανε ο Ράφα Κουμεντάκης, έδειξε απλή τενοντοπάθεια τετρακεφάλου και με την κατάλληλη αγωγή, θα είναι έτοιμος για τον ημιτελικό της Παρασκευής με τον ΠΑΟΚ στην Ιεράπετρα.

Όσον αφορά τον Τοντόρ Αλεξίεφ, είχε ενοχλήσεις στον αχίλλειο, προφυλάχτηκε στο δεύτερο ματς με την ΑΕΚ και στο δεύτερο με τον Φοίνικα Σύρου και θα είναι έτοιμος κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Όπως όμως είδαμε το βράδυ της Δευτέρας στο Ρέντη, ο Μουνιόθ μπορεί να υπολογίζει και στον Κώστα Χριστοφιδέλη, που τον είχαν για υποδοχέα στη θέση του Αλεξίεφ, αλλά στον δεύτερο ημιτελικό με τον Φοίνικα έδωσε ρεσιτάλ και στην επίθεση με 7/16 επιθέσεις, 2 άσσους.

Το πρόγραμμα της Ιεράπετρας

Ο δεύτερος τίτλος της σεζόν στο ανδρικό βόλεϊ θα δοθεί στην Ιεράπετρα. ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και Ηρακλής - Φοίνικας Σύρου ρίχνονται την Παρασκευή 19 Απριλίου στη μάχη των ημιτελικών του final-4 του Κυπέλλου Ανδρών, με την πόλη της Κρήτης να φιλοξενεί για τρίτη φορά μεγάλη διοργάνωση βόλεϊ.

Η πρώτη ήταν το 1998 με τον Β' προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων και 10 χρόνια αργότερα (2008) διεξήχθη το final-4 Κυπέλλου Γυναικών.

Οι αγώνες της διοργάνωσης θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ Sports.

Παρασκευή 19 Απριλίου

18.00: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

20.30: Ηρακλής - Φοίνικας Σύρου

Σάββατο 20 Απριλίου

20.15: Τελικός