Τσαλόπουλος: «Δεν ήταν αθλητικοί οι λόγοι απομάκρυνσης του Ψάρρα»

Ο Αντώνης Τσαλόπουλος αναφέρθηκε στον λόγο που διεκόπη η συνεργασία με τον προπονητή Σάκη Ψάρρα. «Ο ΠΑΟΚ είναι για μεγάλα πράγματα», σχολίασε ο Γιούρι Φιλίποφ. 

Τσαλόπουλος: «Δεν ήταν αθλητικοί οι λόγοι απομάκρυνσης του Ψάρρα»

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Αντώνης Τσαλόπουλος δήλωσε: «Δεν ήταν αθλητικοί λόγοι απομάκρυνσης του Σάκη Ψάρρα. Ηταν εξωαγωνιστικοί λόγοι. Ως διοίκηση κάναμε το καλύτερο για την ομάδα. Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι από τον Ηρακλή και προκριθήκαμε. Υπάρχει ο χρόνος να δουλέψει η ομάδα, να ηρεμήσει και με το νέο προπονητή να πετύχει το στόχο του νταμπλ. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας υποστήριξε».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιούρι Φιλίποφ μετά την πρώτη του νίκη ως προπονητής του ΠΑΟΚ είπε: «Κάναμε αυτό που έπρεπε. Ο ΠΑΟΚ είναι για μεγάλα πράγματα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου αλλά και στον κόσμο. Αυτό έπρεπε να κάνουμε και το κάναμε».

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα. Εκμεταλευτήκαμε. Αφιερώνουμε στον οπαδό του ΠΑΟΚ που χάθηκε χθες. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι συνηθισμένοι από αλλαγές προπονητών. Είναι κρίσιμος μήνας για την ομάδα. Μπορούμε και θέλουμε να κατακτήσουμε και τους δύο τίτλους».

Ο διαγώνιος του Ηρακλή Απόστολος Αρμενάκης είπε: «Ο ΠΑΟΚ μας πίεσε πολύ στο σερβίς του. Το ξέραμε πως έπρεπε να κρατήσουμε αλλά ήταν δύσκολο. Δίκαια νίκησε ο ΠΑΟΚ. Κάναμε την προσπάθεια μας και ίσως εάν κερδίζαμε κάποιο σετ θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Το πρωτάθλημα τελείωσε για μας και στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Φοίνικα. Θα προσπαθήσουμε να πάμε στον τελικό όπως κάναμε και το 2018»