Μλείνκοβα: «Με υψηλή συγκέντρωση για την πρόκριση»

Η Μικαέλα Μλείνκοβα σχολίασε το ερχόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Θέτιδα Βούλας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών.

Μλείνκοβα: «Με υψηλή συγκέντρωση για την πρόκριση»

Στη «μάχη» του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται, την Τετάρτη (13/2), η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Στις 17:30, τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Θέτιδα Βούλας, για τη φάση των «8» του θεσμού.

Στον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου, οι «ερυθρόλευκες» του Λορέντζο Μιτσέλι, που βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος της Volley League, θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους και να περάσουν νικηφόρα από την έδρα της Θέτιδας, ώστε να πάρουν το εισιτήριο για το final four (Λουτράκι, 8-10/3).

Η Μικαέλα Μλέινκοβα δήλωσε για το παιχνίδι: «Αύριο, ξεκινάει μία νέα διοργάνωση για εμάς. Θέλουμε να προσεγγίσουμε επιθετικά το παιχνίδι και με υψηλή συγκέντρωση. Νομίζω, ότι αυτό θα είναι το κλειδί, για να είναι το παιχνίδι επιθετικό από την πλευρά μας, ώστε να μην αφήσουμε τη Θέτιδα να επιβάλλει αυτή το ρυθμό της, γιατί είναι μια επικίνδυνη ομάδα».