Αλεξάκου: «Με την απαιτούμενη σοβαρότητα κόντρα στον Άρη»

Η Ευφροσύνη Αλεξάκου σχολίασε το ερχόμενο παιχνίδι της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αλεξάκου: «Με την απαιτούμενη σοβαρότητα κόντρα στον Άρη»

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου είναι έτοιμη για το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (24/1, 16:00) με αντίπαλο τον Άρη για τη δεύτερη αγωνιστική της Γ’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κυανέρυθρες» θέλουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στη διοργάνωση προχωρώντας στα προημιτελικά. Αν και στόχος είναι η άνοδος, ο «Ιστορικός» έχει αποδείξει πως μπορεί να σταθεί επάξια και στο θεσμό του Κυπέλλου απέναντι σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Έτσι μετά την πρόκριση κόντρα στο Μαρκόπουλο, η ομάδα του κόουτς Χαριτωνίδη καλείται να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Άρη που βρίσκεται στη δέκατη θέση της Volley League.

Ενόψει της νοκ άουτ αναμέτρησης η ακραία του Πανιωνίου, Ευφροσύνη Αλεξάκου δήλωσε: «Αν και έχουμε το πλάνο της ανόδου σαν ομάδα που βρίσκεται στην Pre League, υπάρχει και το Κύπελλο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε τον Άρη. Θα παρουσιαστούμε στο παιχνίδι χωρίς άγχος γιατί δεν υπάρχει πίεση από τη δική μας πλευρά, καθώς βρισκόμαστε στη δεύτερη κατηγορία, οπότε οι στόχοι μας διαφέρουν. Ωστόσο όπως όλα τα παιχνίδια, έτσι και αυτό θα το αντιμετωπίσουμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα και περιμένουμε τον κόσμο να μας υποστηρίξει και από εκεί και πέρα ο καλύτερος πάντα κερδίζει».