Πανιώνιος: Το αήττητο σερί και η πρόκληση του Κυπέλλου

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στην Pre League και κοιτάζει ψηλά και στο Κύπελλο Ελλάδας. 

Πανιώνιος: Το αήττητο σερί και η πρόκληση του Κυπέλλου

Σε παράσταση για έναν ρόλο έχει μετατρέψει ο Πανιώνιος τη φετινή σεζόν στην Pre League Γυναικών. Οι «κυανέρυθρες» έκλεισαν αήττητες τον πρώτο γύρο με έντεκα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Πανιώνιος: Θηλυκοί πάνθηρες

Έτσι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και δείχνουν το ακλόνητο φαβορί για την απευθείας άνοδο στην Volley League της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται στο +7 από τις Αμαζόνες που είναι δεύτερες στην κατάταξη.

Ο «Ιστορικός» έχει φτιάξει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο και θέλει να δοκιμάσει τις δυνατότητές του και στο Κύπελλο Ελλάδας. Οι αθλήτριες του Γιάννη Χαριτωνίδη βλέπουν ως πρόκληση το θεσμό του Κυπέλλου και την Τετάρτη (10/1, 15:00) θα παίξουν στο «Ανδρέας Βαρίκας» με το Μαρκόπουλο για την Γ' Φάση της διοργάνωσης.

Το Μαρκόπουλο αποτελεί μία παραδοσιακή δύναμη της Volley League και στην έως τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα κατέχει την όγδοη θέση με τέσσερις νίκες και οκτώ ήττες σε δώδεκα αγωνιστικές.

Αν και οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στην ίδια κατηγορία, ο αγώνας τους θα είναι αμφίρροπος. Κακά τα ψέματα το επίπεδο του φετινού Πανιωνίου είναι ισάξιο της Volley League και τα παιχνίδια του Κυπέλλου του δίνουν την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω.