Χριστοφιδέλης: «Ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό όσο η μπάλα παιζόταν στον αέρα!»

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης υποστήριξε πως η Κηφισιά ήταν καλύτερη από τον Ολυμπιακό «όταν παιζόταν βόλεϊ», αναφερόμενος στο σαββατιάτικο ματς των δύο ομάδων για το League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Χριστοφιδέλης: «Ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό όσο η μπάλα παιζόταν στον αέρα!»

Αναλυτικά η δήλωση του προπονητή της Κηφισιάς, Κώστα Χριστοφιδέλη, για τον αγώνα του League Cup κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Αυτό που είπα στους αθλητές μου στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι είναι ότι παρά το άσχημο αποτέλεσμα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους. Όταν ήταν η μπάλα στο αέρα και παιζόταν βόλεϊ ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό.

Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε συνθήκες στο παιχνίδι και σε μεγάλο βαθμό το καταφέραμε. Παρόλα αυτά "πληρώσαμε" την απειρία μας και την έλλειψη συγκέντρωσης σε κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Σίγουρα όταν παίζει με μία ομάδα με την ποιότητα και την εμπειρία του Ολυμπιακού αυτό είναι καθοριστικό. Δεν απογοητευόμαστε, έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό σε League Cup και πρωτάθλημα και θα προετοιμαστούμε για αυτά. Σίγουρα είδα πρόοδο πρόοδο γιατί δημιουργήσαμε συνθήκες σύμφωνα με το πλάνο μας.

Είναι ξεκάθαρο ότι αντιλαμβάνονται πλέον τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να παίξουμε. Αυτή την πρόοδο θέλουμε να τη συνεχίσουμε. Το τελευταία διάστημα αντιμετωπίζουμε κάποια θέματα τραυματισμών που δεν μας επιτρέπουν να προπονηθούμε όπως θέλουμε».