Καλμαζίδης: «Σε ματς με ένταση υπάρχουν μεταπτώσεις»

Ο Γιάννης Καλμαζίδης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Καλμαζίδης: «Σε ματς με ένταση υπάρχουν μεταπτώσεις»

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-2 σετ τον Ολυμπιακό και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου βόλεϊ. Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Καλμαζίδης στις δηλώσεις του εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του και δικαιολόγησε τις μεταπτώσεις στην απόδοση.

Αναλυτικά ο Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε:

Για τα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη-πρόκριση: «Νομίζω ότι γενικά όταν παιζόταν η μπάλα στον αέρα ήμασταν καλύτεροι, στα μπλοκ και τον έλεγχο του αγώνα, στα σετ που χάσαμε μας κάνανε ζημιά με το σερβίς, δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε».

Για το αν τον προβληματίζει η απόδοση της ομάδας: «Έτσι είναι, όταν δύο ομάδες είναι κοντά πολλές φορές, υπάρχουν εναλλαγές στο σκορ, σίγουρα μπορούμε να κάνουμε πράγματα καλύτερα, σε τέτοιο παιχνίδι με ένταση και σημασία, υπάρχουν και αυτές οι μεταπτώσεις».

Για τον τελικό με τον Φοίνικα Σύρου: «Ξέρουμε όλοι ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα, είμαστε τέσσερις ομάδες που όλοι έχουν κερδίσει όλους, πρέπει να παίξεις καλά για να κερδίσεις οποιαδήποτε ομάδα, αν δεν παίξεις καλά μπορεί να χάσεις».