Κύπελλο Βόλεϊ Ανδρών: Οι παίκτες του Ολυμπιακού για τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ

Οι Κώστας Προύσαλης, Πάβλε Πέριτς, Δημήτρης Τζιάβρας και Δημήτρης Χαραλαμπίδης μίλησαν για τον ημιτελικό της Πέμπτης (31/3, 19.15) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Βόλεϊ Ανδρών.

Κύπελλο Βόλεϊ Ανδρών: Οι παίκτες του Ολυμπιακού για τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ

Έτοιμη για τη συμμετοχή της στο Final-4 Κυπέλλου Ελλάδας είναι η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Πέμπτη (31/3) στις 19:15 (EPT 3) τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Γλυφάδας, στον ημιτελικό του Final-4, με στόχο την πρόκριση στον τελικό και τη διεκδίκηση του 18ου Κυπέλλου στην ιστορία τους, κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Πήγασος Πολίχνης - Φοίνικας Σύρου.

Οι «ερυθρόλευκοι», που ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους την Πέμπτη (31/3) με πρωινή προπόνηση στη Γλυφάδα, είναι αποφασισμένοι για τη νίκη επί των «ασπρόμαυρων» στον ημιτελικό του Final-4, ώστε να πάρουν την πρόκριση στον τελικό της Παρασκευής (1/4, 19:15), με… φόντο το 18ο Κύπελλο και 58ο τρόπαιο συνολικά.

Για το ματς της Πέμπτης μίλησαν από πλευράς παικτών του Ολυμπιακού οι Κώστας Προύσαλης, Πάβλε Πέριτς, Δημήτρης Τζιάβρας και Δημήτρης Χαραλαμπίδης. Ας δούμε τι δήλωσαν.

Πάβλε Πέριτς: «Είναι αλήθεια, ότι έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, αλλά το αυριανό είναι διαφορετικό, γιατί είναι ένα νοκ-άουτ και μόνο ο νικητής θα μείνει ζωντανός στη μάχη του Κυπέλλου. Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, που έχει δείξει ότι είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, αλλά κι εμείς ξέρουμε ότι αν παίξουμε στο επίπεδο που μπορούμε, τότε θα είμαστε στον τελικό. Πρέπει να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους».

Δημήτρης Τζιάβρας: «Εμείς, ουσιαστικά, έχουμε δύο τελικούς. Θέλουμε να επαναλάβουμε μια παρόμοια εμφάνιση με το τελευταίο ματς, όπου νικήσαμε τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη και νομίζω, ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Όσον αφορά στη δική μου συμμετοχή, εννοείται ότι είναι ένα από όνειρα που είχα από παιδί να παίξω σε ένα Final-4 και χαίρομαι πάρα πολύ. Σίγουρα, όμως, είναι πολύ σημαντικό και για την ομάδα, καθώς είμαστε μέσα και στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και η κατάκτηση του Kυπέλλου θα μας δώσει μεγάλη ώθηση».

Κώστας Προύσαλης: «Το Κύπελλο είναι ένας μεγάλος στόχος για εμάς. Λόγω της πανδημίας, δεν είχε γίνει Κύπελλο και φέτος επιστρέφει με ένα ενδιαφέρον τουρνουά και αναμένεται να γίνουν δυνατά παιχνίδια. Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και έτσι έγινε και φέτος, με την παρουσία του Πήγασου Πολίχνης, η οποία είναι η ευχάριστη νότα της διοργάνωσης».

Δημήτρης Χαραλαμπίδης: «Σε όλους έλειψε ο θεσμός του Κυπέλλου. Όλοι οι αθλητές θέλουν να συμμετέχουν σε Final-4. Νομίζω, πως αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα πάρουμε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό».