Ολυμπιακός: Κόντρα στον Μίλωνα για την πρόκριση στο Final 4

Ο Ολυμπιακός παίζει την Τετάρτη (9/3, 19.00) με τον Μίλωνα με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών. 

Ολυμπιακός: Κόντρα στον Μίλωνα για την πρόκριση στο Final 4

Στη «μάχη» του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται την Τετάρτη (9/3) η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, μετά τη νίκη (0-3) στη Νέα Σμύρνη, για τη 2η αγωνιστική του μίνι-πρωταθλήματος της Volley League, αντιμετωπίζουν και πάλι τον Μίλωνα, στις 19:00 στο «Μελίνα Μερκούρη», αυτή τη φορά για τον νοκ-άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου, με στόχο το εισιτήριο για το Final-4.

Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Όπως σε όλα τα νοκ-άουτ ματς, που ο νικητής περνάει τη σειρά και ο ηττημένος γνωρίζει τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί ο Μίλων είναι μια ομάδα, που έχει δείξει ότι παίζει καλά και έχει πολύ καλούς νεαρούς παίκτες στο ρόστερ του. Χρειάζεται μέγιστη συγκέντρωση, μόνο έτσι θα πάρουμε την πρόκριση».

Δημήτρης Ζήσης: «Είναι ένα ματς Κυπέλλου, που θα μας δώσει την πρόκριση στο Final-4 του θεσμού. Αυτό από μόνο του μας δίνει επιπλέον κίνητρο να παίξουμε με απόλυτη συγκέντρωση, ώστε η απόδοση μας να δώσει το αποτέλεσμα και την πρόκριση που θέλουμε. Απέναντι μας θα βρούμε μια επικίνδυνη ομάδα, που αν της δώσουμε τα περιθώρια, το ματς θα δυσκολέψει. Είμαστε σε ανοδική πορεία σαν ομάδα και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».